Poistun kun en muuta voi (osaa)

Olen seuraillut Pirkan Blogeja jonkin aikaa. Pidän palstaa mukavana.  Olen pari kertaa tehnyt palstalle avauksenkin. Avauksen tekeminen olemattomilla ATK-taidoillani onnistuukin. Olen myös aina  joskus yrittänyt kommentoda muiden avauksiin. Mutta tämä on jäänyt aina vain yritykseksi. Tähän ei ATK-osaamiseni riitä. Jokaiseen kommentin lähettämisyritykseeni tulee näytölle teksti: ”Kertakäyttöavaimen varmistus epäonnistui”. Kirjoittelisin tänne mielelläni aina joskus, mutta kommentointien epäonnistumisen takia lopetan turhautuneena vaan ei suivaantuneena  yhteydenpitoni tähän. Tiedän että syy on omassa osaamattomuudessani, ei palstassa.  Syvällisempi paneutuminen ATK-tekniikkaan saattaisi tuoda ratkaisun, mutta kiinnostukseni suuntautuu mieluummin painettuun kirjallisuuteen.

7 vastausta artikkeliin “Poistun kun en muuta voi (osaa)”

 1. Kyllä sää tän blogin opit ei se niin visainen asia ole ja tuo kertakäyttöavain on vain alussa
  Sitten alkaa kaikki helpommalla terv tepivaari

 2. Eihän täällä nyt mitään erityisiä temppuja ja taitoja vaadita, mennään nyt vaan niinkuin kaikki muutkin. Niinhän sitä naapuruksetkin maantien varrella tavatessaan, että taas meni yksi juhannus ja päivät alkoivat lyhetä ihan vauhdilla. Eihän siinäkään enempää konstailtu, mutta asia tuli selväksi.

 3. Mistähän tuommoinen johtuu, ei ole tullut ikinä vastaan. Oletko kokeillut eri selaimilla? Siis vaikka Firefoxilla, Operalla, Chromella? Harmi, jos poistut sillä avauksesi olivat hyviä vaikka ensimäisen perusteella luulin sinua Venäjän trolliksi.

 4. Kyllä tämä tänne kirjautuminen ja täällä pysyminen on ollut aika sotkua monelle. Ja, että sitten läppäri ja kännykkä puhuvat samaa kieltä ja, ettei kommentointi aina onnistunut.
  Ja, ettei fb-kirjautumisen onnistu edelleenkään kuten US:ssa, jolla on sama WP-alusta.
  Jos kerran on päässyt onnistuneesti sisään kirjautumaan, ei kannata kirjautua ulos.

 5. Kuten Heikki edellä. Kyllä minullakin oli melkoisia ongelmia ja ne korjautuivat kirjautumalla eri kautta. US palstalla pärjää paremmin enkä ymmärrä miksi.

 6. Noh, itse kirjaudun aina tarvittaessa erikseen salasanalla ja käyttäjätunnuksella, en minkään muun alustan kautta. Se on toiminut kuin junan vessa, se vanhanmallinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *