Pääministeri Sanna Marin hourailee

 

Voi hyvä tavaton tuota pääministeriämme. Heti budjettiriihen alkuun hän kertoi kuinka hallitus on elänyt kolmen kriisin jyllätessä. Korona, Venäjän hyökkäys Ukrainaan ja nyt energiakriisi. Koronan vielä ymmärsin, mutta halpamaiset syytökset Venäjän suuntaan ällistyttävät. Tai no, eivät enää edes ällistytä, kun on huomannut miten Sanna Marin on Venäjä vihassaan sumentanut tyystin aivotoimintansa.

Oletko pääministeri Sanna Marin miettinyt, miksi Venäjä puuttui Ukrainan tilanteeseen? Oletko kenties sokeasti halunnut olla huomaamatta kuinka Ukrainan venäläisväestöä teurastettiin 8 vuotta Ukrainassa? Heiltä vietiin ihmisoikeudet. Niistä sinä kyllä kauniisti puhut, mutta Ukrainan räikeille ihmisoikeusloukkauksille sinä käänsit selkäsi.

Saitko ohjeet USA: n presidentti Joe Bideniltä olla piittamatta Ukrainan kansasta, kun USA; n tavoite on pirstaloida Venäjä? Et puhunut Minskin sopimuksen hyväksymisestä, jota Venäjä suorastaan rukoili länneltä, mutta sai vastaansa pilkat ja ivalliset naurut. Suomen ja lännen piittaamattomuuden tähden Ukrainassa kärsitään nyt.

Vai on energiakriisi sekin Venäjän ja Putinin syy! Hei haloo, pakotteet Venäjää vastaan ovat olleet voimassa vuodesta 2014 lähtien. USA pakotti EU: n kiristämään pakotteita lisää, muun muassa energian osalta. Suomen hallitus ensimmäisenä maana katkaisi energiantuonnin Venäjältä. Joten hyvä hallitus: Kaada itsellesi vaan!

Marinin hallitus on järkyttävästi koko eduskunnan ja presidentti Niinistön tuella tehnyt hirvittävää tuhoa Suomen Ja Venäjän suhteisiin. Niihin suhteisiin joiden turvin olemme eläneet ja nauttineet hyvinvointivaltiosta ja rauhasta.

Te olette viemässä meitä Natoon. Jo nyt maksamme rujoja maksuja, kun Nato jyllää maaperällämme. Hallitus on vienyt Suomen yhdeksi osapuoleksi Ukrainan sotaan – kenen luvalla? Miksi haluatte lisätä ukrainalaisten kärsimyksiä pitkittämällä sotaa? Joe Bidenin käskystäkö?

Arvatenkin puhutte ja ehkä teette budjettiriihessä päätöksiä ilmastontorjunnan edistämisestä. Ja kuinkas muuten, vetoatte suomalaisiin siinä, kun samaan aikaa USA varastaa Syyrialta öljyä, toimittaa Ukainalle sadoilla miljardeilla aseita, kuten maammekin. Eikö sodat tuhoa maapalloa, mitä? Vain me pienet ihmisetkö sitä tuhoamme. Suomalaisten käyttämä Venäjältä tuotu öljykö on tuhoisaa luonnolle, mutta USA: n oma ja varastama öljy taas superpuhdasta, vai miten se menee??

Ja nyt, kaiken tämän sonnan te kaadatte Venäjän ja suomalaisten vähäväkisten ja pienituloisten ihmisten niskaan. En edes jaksa kirjoittaa Uniper/Fortum sotkusta. Kerrankin toivon sydämestäni takinkääntöä. Tehkää nyt viisaasti, nöyrtykää ja ottakaa hattu kouraan ja menkää Moskovaan. Kerrotte, että Suomi on valmis rauhanvälittäjäksi. Suomi laittaa Naton jäihin ja aletaan luoda maidemme välisiä suhteita uudelleen.

Eikö tämä hullutus olisi syytä lopettaa, ennen kuin ruuti myös maaperällämme alkaa palaa ja sodan uhreja aletaan hautaamaan.

16 vastausta artikkeliin “Pääministeri Sanna Marin hourailee”

 1. Ei voi kuin todeta, että kommunistit hourailevat entiseen malliin, mutta se ei ole uutta.
  Neukkulan kaatuminen omaan mahdottomuuteensa ei opettanut teille mitään, koska sokea uskonto estää.

  1. Sitä minä vain ihmettelen, että kommunistit puolustavat henkeen ja vereen imperialistista ja fasistista venäjää.

 2. Marin täyttä asiaa ja ajan hermolla myös EU-tasolla. Henkilönä aikaansaava ja onneksi pyrkii auttamaan myös heikoimpia.

 3. Suosittelisin Markkua, Hannua ja myös Arvia noutamaan viisumin ja muuttamaan turvaan Suomesta Venäjälle mahdolisimman pian. Siellä on kaasulämmintä ja kohta tosi kuumaa.
  Kauppoihin saa jonotuksella ennen naaoutua jonkun proopuskan, jolla saa hapansieniä, etikkakurkkuja ja pakasteturskaa.
  Sukkahousut on kielletty, vain villasukat ja kumisaappaat.
  Banaaneja eikä appelsiineja ole, vain melooneja kerran viikossa.
  Kaverille ei saa kertoa, että syötiin salaa suomalaista läskisoosia. Joutuu työleirille jos käry käy.
  Kännykät ja ulkomaiset tv- ohjelmat kielletään. Laskukoneina helmitaulut otetaan käyttöön.
  Adiaksia ei ole.
  Ladan saaa, kun jonottaa lapsenlapsen syntymään saakka.
  Katsotuin sala-tv-ohjelma on Vhs-kasetilta K-kaupan Väiskin lihareseptit.

 4. H Tiainen jakaa ryssän propagandaa.
  .
  HT : ”Oletko pääministeri Sanna Marin miettinyt, miksi Venäjä puuttui Ukrainan tilanteeseen? Oletko kenties sokeasti halunnut olla huomaamatta kuinka Ukrainan venäläisväestöä teurastettiin 8 vuotta Ukrainassa? Heiltä vietiin ihmisoikeudet. Niistä sinä kyllä kauniisti puhut, Ukrainan venäläisväestöä teurastettiin 8 vuotta Ukrainassa? Ukrainan venäläisväestöä teurastettiin 8 vuotta Ukrainassa? mutta Ukrainan räikeille ihmisoikeusloukkauksille sinä käänsit selkäsi.”
  *

  HT . ’Ukrainan venäläisväestöä teurastettiin 8 vuotta Ukrainassa? – Putinin väittämä

  Montako miljoonaa ukrainalaista kuoli nälkään 1930 -luvulla, kun ryssä takavarikoi ukrainalaisten viljasadot.?

  Montako ukrainalaita ryssien rosvojoukot ovat kiduttaneet ja tapanneet Putinin ’erikoisoperaation’ aikana?

  HT : ” ..miksi Venäjä puuttui Ukrainan tilanteeseen?”

  HT – etkö ole kuunnellut Putinin puheita – Natsien poistamiseksi Ukrainasta

  Itseasiassa ryssät ovat olleet pahempia kuin saksalaiset toisen maailmansodan aikana.

  1. Punaideologia perustuu valehteluun ja toisinajattelijoiden tappamiseen.
   Kommunisti hyväksyy sen kaiken ideologisen uskonsa nimissä ja julistaa siten edistävänsä rauhaa – kannattaen ”rauhanaseilla” tehtyjä murhia.
   Ei ole tästä poikkeavaa kommunistia vielä löytynyt.

 5. ”Oletko kenties sokeasti halunnut olla huomaamatta kuinka Ukrainan venäläisväestöä teurastettiin 8 vuotta Ukrainassa? Heiltä vietiin ihmisoikeudet. Niistä sinä kyllä kauniisti puhut, mutta Ukrainan räikeille ihmisoikeusloukkauksille sinä käänsit selkäsi.”

  Ehkä Tiainen arvelee Ukrainan loukanneen Putinin patentteja tai suorastaan apinoineen Putinin operaatioita itsenäisyyteen pyrkineessä Tsetseniassa?

  Putin olisi voinut vaatia patenteistaan kunnon korvauksia ja rakennuttaa itselleen pari palatsia lisää.

  ——–

  Arvelen Ukrainan venäläisten harrastaneen sekä valtiopetosta Ukrainan valtiosääntöä vastaan sekä maanpetosta siltä osin, missä toimivat liitossa Venäjän kanssa.

  Miksi Tiainen höpäilee teurastuksesta, kun tuolloin ei edes ollut kovin suurta puutetta lihatavarasta.

  Arvelen kyllä olleen taisteluja maanpetoksellisia joukkoja vastaan. Tiainen taitaa suhtautua petoksellisuuteen niin myönteisesti, että saattaa jonakin päivänä huomata pankkitilinsä tyhjäksi.

  Maanpetoksesta poissaolevana tuomittu presidentti Janukovitshille langetettiin 13 vuoden vankeus. Tuskin häntä teurastetaan eli lyödään lihoiksi eikä teloiteta valtiopetosta harjoittaneen Romanian Ceausesvun tapaan.

  Putin on syyllistynyt valtiopetokseen aloittaessaan sodan ilman duuman lupaa. Mutta Venäjälläkään ei ole kuolemanrangaistusta.
  Toisin on Belarusissa. Koska Belarus on perustuslakinsa perusteella puolueeton, odottaa Lukashenkoa sekä valtiopetos- että maanpetostuomio.
  Laitetaanko veikkaus: a) teurastetaan b) teloitetaan c) teljetään häkkilinnuksi d) pakenee johonkin ystävällismieliseen maahan kuten esimerkiksi Burkina Fasoon?

  Arvioni mukaan Belarusin armeija on jo alkanut haistella Lukashenkolle ja sotilaita huhutaan lähteneen Ukrainan joukkoihin.

Kommentoi