Venäjän pelottelulla yhdistetään kansamme

 

En olisi uskonut vielä puolivuotta sitten, kuinka perussuomalaiset, vihreät ja Vasemmistoliitto käyvät käsikädessä politiikan tantereilla. Niin kaukana heidän arvo – ja aatemaailmansa piti olla.

Kun vanhaksi elää, kaikki on mahdollista. Jo muinoin nykyinen presidentti Sauli Niinistö vakuutteli vastakkainasettelun olevan ohi. Ei ollut, sen näytti perussuomalaisten ”jytkyt”.

Mitä tehdä, kun Suomi alkoi pahasti jakaantua kahtia yhä nopeammin? Murinaa kuului sieltä ja täältä. Oli monen kerroksen väkeä, jossa vain rikkaat ja vauraat voivat hyvin.

Alistetuille ei ollut parempaa tiedossa. Ilmiselvästi heidän niskaansa aiottiin kaataa esim. ilmastomuutoksen kustannukset, vaikka muuta väitettiin. Alkoi olla valtapuolueilla hikiset paikat. Kansa alkaa kapinoida pian.

No mutta, onhan meillä naapuri Venäjä. Luokkasota 1918 oli jakanut kansan kahtia. Työväenluokalle ja köyhälistölle 1920 ja 1930 luvut olivat karmeaa aikaa. Heitä lyötiin todenteolla polvilleen ja nöyräksi esivallalle. Eivät he nöyrtyneet.

Onneksi löydettiin yhteinen uhka – Venäjä. Jos ei sillä saada kansaa peloteltua yhtenäiseksi, niin millä? Natsi – Saksalla kenties? Ei tietenkään. Valtavalla propagandalla Natsi – Saksasta saatiin ylin ystävä. Ja kas, yhdessä käymme päin vihollista.

Ja tänään, mitä sitä uusia keinoja kansan yhdistämiseen keksimään kun on vanha ja taattu keino. – pelottelu sodalla. Mutta uskooko kansa, että Venäjä uhkaa meitä? Olemmehan eläneet jo yli 70 vuotta sovussa. Mitä parhaat ystävät, joilla ei ole ollut ristiriitoja.

No, eihän ole keino eikä mikään saada aikaan riitaa. Onhan meillä Nato? Aletaan pikkuhiljaa eri keinoin ärsyttää naapuria. Härnätään yhteisillä sotaharjoituksilla Naton kanssa. Tehdään isäntämaasopimus USA: n kanssa. Eiköhän Vennään päässä ala pinna kiristyä?

Jos nuo keinot eivät tepsi, pistetään oikeistolainen Mediapooli asialle. Se kun alkaa vyöryttää täydellä teholla ja samaan aikaan poliittinen johtomme tekee hajurakoa Venäjään, pyllistää sen ehdotuksille ja ylistää USA: n ja Naton rauhantahtoa, niin onhan se kumma, jos Kremlissä ei reagoida.

Ja pian on pöytä katettu. Perussuomalaiset, Vihreät, Vasemmistoliitto, demarit, ja muut syleilevät toisiaan, ylistäen Kokoomuksen kaukonäköisyyttä Natoon liittymisessä. Kansa on saatu yhdistettyä ja valtakunnassa kaikki hyvin.

Vai onko? Laskun aika tulee. Kuka sen maksaa, on aina maksanut – miettikääpä sitä.

8 vastausta artikkeliin “Venäjän pelottelulla yhdistetään kansamme”

  1. Ei auta menneisyyden kauhut, jotka Venäjä on aina aiheuttanut, vaan täytyy tulla tähän päivään, jossa Venäjä on koko maailman hylkiö ja vihollinen paitsi toisten samanlaisten hylkiöiden.
    Miksi luovat, taiteelliset ja fiksut yksityiset venäläiset ihmiset päästävät nämä rosvot johtajikseen ?

  2. Päästivät hyväuskoisina. Länsikin oli hyväuskoinen. Paha päästä eroon kun jos inahtaakin voi päätyä Siperiaan.

  3. Nato tässä on ihmisille peloissaan helpoin vastaus. Saattaa toteutua, mutta luulen, että ei perus Natona, vaan eräänlaisena natolaisena liittoutumana.
    Mutta tavalla tai toisella on pakko liittoutua puolustautumaan.

  4. Tässä Natohurmiossa ei kukaan eikä mikään puolue enään uskalla sanoutua irti Suomineidon kosijasta, mutta jos nyt oman arvioni heitä perussuomalaisista, niin Natomyönteinen kanta ei tuo puolueelle yhtään uutta äänestäjää, mutta sen myötä lähtiöitä on enempi kuin allekirjoittanut.
    Ja koska eduskunnassa ei ole enään yhtään kansan valitsemaa puoluetta, joka edustaisi sotilaallista liittoutumattomuutta, niin liityn ainakin itse Suomen suurimpaan puolueeseen ( nukkuviin )

  5. Kyllä mieluummin pitää laittaa pää pensaaseen ja uskoa, ettei Venäjä/neukkula ole koskaan aloittanut sotaa.

  6. Taitaa jäädä ääni antamatta. En aio äänestää joka aikoo liittää Suomen Natoon.

    1. Ännestät sitten varmaan niitä, jotka kannattavat uutta alistumissopimusta ryssän kanssa…

  7. Tästä natosta tulee perussuomalaisille ikävä tilanne. Suuri osa kun sen äänestäjistä ei ole natomyönteisiä. Mutta persujen johto on asian pohtinut ja katsonut kannatuksen kestävän 2-3 prosenttiyksikön pudotuksen. Ehkä sen saisi takaisin muuttumalla vielä EU-myönteiseksikin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *