Ei voi tapahtua Suomessa…………

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ruotsissa-kuollut-tana-vuonna-ampumisissa-ennatysmaara-ihmisia/8519388

”Ruotsissa kuollut tänä vuonna ampumisissa ennätysmäärä ihmisiä”

Ruotsissa tämä on ollut selvä trendi jo vuosia, mutta Suomen punaviherpoliitikot ja multikulttuuriuskovaiset julistavat, etei tämä voisi tapahtua Suomessa.

Kuinka sokeita ja tyhmiä ihmiset voivat olla?

6 vastausta artikkeliin “Ei voi tapahtua Suomessa…………”

 1. Turkkihan on ilmoittanut että tämä terroristeja täynnä oleva Ruotsi ei ole Nato kelpoinen juuri tuosta syystä!

 2. Liittyisikö tämä mitenkään aiheeseen?
  *
  https://www.stat.fi/tietotrendit/artikkelit/2015/suomi-ja-ruotsi-vastakohtapari-maahanmuutossa/
  .
  Ruotsissa maahanmuutto oli viime vuonna [ v. 2014 ] ennätyssuurta: maahan muutti 127 000 henkeä ja nettomaahanmuutto (maahan- ja maastamuuton erotus) oli lähes 76 000 henkeä. Tämä oli suurin syy myös Ruotsin ennätyssuurelle väestönlisäykselle, joka oli yhteensä runsaat 102 000 henkeä.

  *
  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000002877630.html
  .
  Ruotsiin tuli 163000 turvapaikanhakijaa 2015 – noin kaksinkertainen määrä aiempaan ennätysvuoteen verrattuna

 3. Kai se Suomessa olisi muuten mahdollista, mutta onneksi tänne ei ole annettu muodostua vastaavanlaisia ” intiaanikyliä” , mitä on Ruotsissa monia kaupungin osia.

 4. Pentti on oikeassa mutta valitettavasti tuohon tulee sana ”vielä”. Suomessa on jo asuinalueita joissa tilanne on pidemmän aikaa heikentynyt. Annan pisteitä päättäjillemme siitä että ne nostetaan esille, mutta ratkaisu on pöhköä.

  Kas, Suomessa jos jokin kaupunginosa osoittautuu vaikeaksi tapaukseksi, siellä tehdään vuoden tai parin projekti. Tehdään kivoja juttuja, puuhailua, aktiviteettia, ihan siis mielekkäitä asioita. Sitten unohdetaan asia.

  Suomessa ei tehdä pitkäjänteisiä toimia ongelma-alueilla, vaan hetken täsmäiskuja. Näistä pitäisi rakentaa jatkuvuutta. Olen kerran jos viidennenkin aiheesta kommentoinut aiheen suunnittelutilaisuuksissa.

Kommentoi