22 vastausta artikkeliin “Eihän sitä koskaan tiedä…”

  1. Marinissa on kyllä yksi julmetun hyvä puoli presidenttiehdokkaana: Hän ei ole Olli Rehn. Ja jos nuo ovat optiot, syöksyn tältä istumalta kadulle heiluttamaan Sannan lippua. Toki hän on ulkopoliittisesti täysin kyvytön ja myös varsin haluton opettelemaan, mutta mikä tahansa on kepulaista parempi optio.

    Mikä tahansa.

    1. Et sitten raukka tiedä, ettei näissä kysellä suostumisia, vaan kansalaisten mielipidettä.

  2. Etupäässä presidentin pitää olla edustava ja sitä Niinistö on ollut.

  3. Valinta vielä kaukana ja edessä on monia tärkeämpiä aiheita. Kyllä Marin sukkuloi myös ulkopolitiikassa ja tämä aika koulii.

  4. Marin ei takuulla lähde ehdokkaksi. Piruako noin nuori henkilö tekisi siinä virassa joosa ollaan kuin kullatussa häkissä.

  5. Rehn on minun suosikkini noista. Haavisto on vihreä, jo se on miinusta. Sitten tulee vielä kohu kansliapäällikön siirtämisestä. Ja Puolustusvoimien päälliköksi en kaipaa ketään jolla voi olla jalat yhtään irti maasta. Rehn oli NATO jäsenyyden kannalla jo 1990- luvulla. Marin olisi hyvä ja jämäkkä mutta miksi hän haluaisi presidentiksi kun pääministerinä voi vaikuttaa paljon enemmän?

    Onkos Matti Vanhanen unohdettu?

  6. Vanhanen ei pääse edes listalle.
    Haavisto on vihermyrkkyä.
    Toistaiseksi ei ole yhtään sellaista ehdokasta, jota kannattaisin nyt.

  7. Pitäisi olla kaveri jolla on
    – Rakkautta isänmaata kohtaan
    – Väkevä, perustavanlaatuinen, kulttuuritason ymmärrys venäjästä ja sen ongelmista
    – Halu toimia koko kansan presidenttinä, eli toisin sanoen kyky myös henkisesti heittää puoluekirja kuuseen
    – Diplomaattista kykyä, rakentaen rauhaa ja hyviä suhteita jo läsnäolollaan

    1. Ei löydy muita kun Haavisto, joka täyttää saappaat, ja jonka uskataa panna vaikka lohikäärmeen suuhun. Valtavat kontaktit ja luottamus pitkin maailmaa.

  8. Heh…kaikenlaisia kyselyitä sitä kansan huviksi tehdään.

    No jos nyt omalta kohdalta jotain asiaan kommentoisin niin ajattelisin presidentiksi pyrkivän ihan ensimmäisenä kunnioittavan lakia, joten P. Haavisto ja S.Marin ovat heti pois listalta ja Rehn on hyvin kyseenalainen, onhan hän kepuli, jonka seurauksena myös Vanhanen pyyhyityy pois listalta.

    Mielummin ostan mustalaiselta käytetyn auton tai voittavan ravihevosen kuin äänestän verkkosukka Urpilaista ja Stub on ihan hyvä maali tikkataulussa, johon pestiin hän itse itsensä vei.

    Orpo osaa perustella kommentinsa vaikka se monia harmittaakin, mutta kun yrittää kumartaa joka suuntaan niin tulee samalla nostamaan saippuaa vankeinhoitolaitoksen suihkussa.

    1. Orpo ei juristi, humanisti, opportunisti, vaan populisti, joka osaa kumartaa vain rahaa. Hän on henkilönä täysin kelvoton kansinväliseen vaativaan diplomaattityöhön.

  9. Äänestäisin Haavistoa mieluusti EU:n presidentiksi, mutta en ole varma olisiko hän kovin hyvä Suomen presidentti. Tuossa tehtävässä sopiva määrä kansallista kunnioitusta on tarpeen.

    Urpilainen ei ole huono ehdokas. Osoittanut kykynsä pitää päänsä.

  10. Ehdotan Niinistölle poikkeuslailla jatkokautta toki hän on jo polttanut sillat itään.

  11. Enpä usko että suostuu kolmanteen kauteen nyt alkaa Aaron ja isin ihmeeliset sikkailut tie mitä äijät keksii yhdessä terv tepivaari

  12. Täällä halutaan näköjään takaisin demokratian häpeätahraan samoin kuin tehtiin poikkeuslaki Kekkosen uudelleenvalitsemiseksi.
    Hävetkää jos osaatte.

  13. No minä en mitään poikkeus lakia asiassa tarvii ja ehdokkaat nyt sattuu oleen miinulle kelpaamattomia kaikki terv tepivaari

  14. Paavo ”nuori poika” voisi olla ehdolla. Eihän sitä koskaan tiedä, kun vasta neljä kertaa on ollut ja onhan siihen vielä aikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *