3 vastausta artikkeliin “Eloterroristeille pieni luu kurkkuun.”

 1. Mielestäni em. järjestö on haitaksi luonnonsuojelulle ja ilmastonmuutoksen torjunnalle. Mutta kostomentaliteetilla ei nettoa mitään.

  Tietenkin talousrikokset pitää selvittää ja ilmeisesti tässä on mahdollisesti pyöritelty euroja vähän turhankin luovasti.

  Mutta siinä se. Ei tässä kostomentaliteetti mitään auta.

 2. Tässä on nyt monta luuta samoissa sopissa tarkoitan nyt kaikkia massamielenosoituksia viime aikoina. Joku yhteinen nimittäjä niillä on: vastustaa hallituksia, päättäjiä, eu:ta, luoda eripuraa monella rintamalla. Hybridivaikutusta, mistä päin ?

 3. Heikki, kysyt fiksuja.

  Ei ole yhtä vastausta. Varmaan vahvin faktori on sosiaalinen media, etenkin facebookin alullepanema algoritmivetoinen somekratia. Kuten Yle, monet muut mediat sekä psykologiat ovat osoittaneet, algoritmivetoisten palveluiden voimakas käyttö tekee ihmisistä kärkkäämpiä, äärimmäisempiä, vihaisempia.

  Venäjä esimerkiksi ei yksin olisi mitenkään osannut moista tehdä, mutta he näkivät mitä tapahtui ja rupesivat käyttämään sitä hyväkseen. Voidaan sanoa että he käänsivät amerikkalaisten rakentaman aseen amerikkalaisia itseään vastaan.

  Mutta moni muu näki saman tilaisuuden ja käytti sitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *