Jälleen uusia Marinin sakin saavutuksia

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7c726853-72c8-445b-8b36-60f77d860945

”Näkökulma: Marinin hallitus kielsi katujengiongelman ja löysi sen pian edestään”

Niinpä se putkinäkö toimii.

Virheet, vasurit ja demut kieltävät todeun ongelman olon ja kiistävät jysrkästi, että holtittomalla maahanmuutolla olisi mitään vaikutusta asiaan.

Ruotissa ja Tanskassa asia on jo myönnetty ja Suomen poliisi on todennut tilanteen Suomessa.

Putkinäköisellä ideologialla ongelma pahenee Suomessakin, vaan nuo putkinäköiset eivät sitä myönnä.

36 vastausta artikkeliin “Jälleen uusia Marinin sakin saavutuksia”

 1. .. niin, ”tämähän ei mitenkään liity persupropagandaan jälkiviisasteluna”, jossa kaikki muut puolueet ovat syyllisiä, mm. miksi ne somalit tulivat maahan jo 40 vuotta sitten ? Ja jengiytyivät jo aikaa sitten alkaen Itä-Keskuksessa Hesassa.
  Fakta on ihan muualla kuin tässä jäävuoren huipussa ja Ruotsissa nyt.
  Itse jutun lopputulos on fakta 95 % kaupunkjengejä ovat ulkomaalaustaisia pitkin itää, etelää ja länttä tulijoista. Eikä lopu ennenkuin poliisi saa resurssit kuntoon.
  Nykyhallitus ei ole muuhun syyllinen kuin resurssipulaan.

  1. Hmm…mikähän siinä on kun maahanmuutosta ei ole koskaan mitään haittaa, mutta jostain syystä kun jotain haitallisia yhteiskunnallisia ilmiöitä syntyy niin niitä pitää lähteä ratkomaan maahanmuuttoon kohdistuvilla lisäresursseilla?

   Tarkistahan joskus mitä ”jälkiviisastelu” tarkoittaa koska vaikuttaa ihan siltä ettei laaja-alainen sivityksesi ole riittävän laaja-alaista sen suhteen.

  2. Väitätkö Karjalainen tosissasi, että kritisoijien puheet ovat pelkkää jälkiviisatelua?

   Asiasta on puhuttu jo kauan, mutta kun aina kritiikki törmää rasismi -korttiin, niin ongelmiin ei ole puututtu.

   Vasen laita on jaksanut paasata humanitaarisen maahanmuuton puolesta samalla sulkien silmät sen tuomilta ongelmilta.

   Esim. Ohisaloa kun kuuntelee, hänen silmänsä eivät ole vieläkään auenneet.

   1. Ohisalon ja monen muun heräämistä on aivan turha odottaa, sellaista ei tule tapahtumaan.

    Ruotsissa sentään on herätty tai ainakin vaikuttaa siltä, kun melkoisia tiukennuksia on tulossa niin maahanmuuttoon kuin myös esim.kansalaisuuden saamiseen.

   2. Eli, mitä pitää tehdä ? Realismia eikä iänikuisia itsestään selvyyksiä.
    Mamuja tulee entistä enemmän joka päivä, joka suunnasta, idästä, etelästä ja lännestä !
    Rajat kiinni, piikkilanka ympärille, Suomi on vain suomalasille, niinkö ?
    Kun lisätään omat huumeporukkamme näihin muihin ”tuontitavaroihin”, niin mitä, kertokaa kun tiedätte !
    Tämä hallitus, kaikki ministerit, virkamiehet ovat ihan tolloja vai ? Persut vain ovat pyhimyksiä, vaan eivät saa aikaaan muuta kuin suun soittia.

    1. Joillekin maahanmuutto on kuin hallitsematon luonnonvoima jolle ei voi tehdä muuta kuin katsoa sormi suussa, ihmetellä ja ihastella kuinka lukutaitoa vaille valmiit avaruusinsinöörit rikastuttavat kulttuuriamme.

  3. Niinkö se onkin Karjalainen, että persut ovat tänne raahanneet sitä annattitaidotonta, kielitaidotonta tuyöhaluyonta sossun elättiä ympäri maailmaa?
   On puhdasta paskaa väittää asiaa jälkiviisasteluksi, kun siitä on vuosia koitettu varoittaa ja aina nuo kolme sakkia ovat huutaneet rasismia.

    1. Maahanmuuton suhteen höyrypäät löytyvät hallituksesta ja sen politiikan kannattajista, hyödyllisille idiooteille on tilausta.

     Toimimalla päinvastoin kuin hallitus toimii päästäisiin jo pitkälle.

 2. Taitaapa olla enemmän kokoomus ja työnantajat jotka haluaisivat halpatyövoimaa jonka sitten pitäisi tulla toimeen pienellä palkalla ilman sosiaaliturvaa ja ne asumistuetkin on tarkoitus poistaa…

  1. Niilo, on ihan totta, että kokkarit haluavat halpatyövoimaa, mutta vihervasemmisto ja kepulit haluaa ihan keitä tahansa ja rajattomasti vaikka yksikään ei työllistyisi koskaan, eikä yhdelläkään olisi laillisia edellytyksiä jäädä Suomeen.

   1. Niin, tänne otetaan keitä tahansa, kouluttamattomia, kielitaidottomia (ei edes englannin kieli hallussa), väestöryhmien jotka ei omassa maassaan tee mitään, rikollisia, kulttuurillisesti ahdasmielisiä joilla ei ole haluakaan integroitua Suomeen. Näillä ei tee mitään.

 3. Toki asiaa sotki se, että punavihreät poliisit olivat osana toitottamassa että ongelmia ei ole paitsi rasismi.

  Ei sillä etteikö rasismissa ongelmaa olisi, mutta sillä ei tämän ongelman kanssa ole tekemistä.

  1. ”Kokoomuksen Kinnusen lakialoite: vain syntyperäisiä Suomen kansalaisia poliiseiksi”

   Kannatetaan!

  2. On pelkästään positiivista että Kokoomuksessa on yksittäinen ajattelija, sehän on yksi enemmän kuin hallituspuolueissa, puhumattakaan heidän kannattajistaan.

  3. On se vaan ihme, kun hallituksen ulkopuolella olleet persut ovat erään persukammoisen mielestä syypäitä kaikkeen, mitä hallitus on tehnyt tai jättänyt tekemättä.
   Voisit HK selittää meille asia ymmärtämättömille, miten oppositio tekee hallituksen päätökset.

   1. HK taitaa olla itse piilo PS jäsen… kunhan latelee näitä tekstejä että PS puolue on aina puheissa…

 4. Tunnen Lahdesta monta poliisia ja isoveljeni oli Lahden rikospoliisissa tutkinnanjohtaja, mutta jäi nyt kesällä ansaitulle eläkkeelle. En kuitenkaan häneltä ole koskaan kysynyt mielipidettä tuosta asiasta, eli ulkomaalaistaustaisista poliiseista. Itse en tunne yhtäkään ulkomaalaistaustaista poliisia.

 5. Tuolla FB:n politikkasivuilla näyttää muut kuin persut olevan päinvastaista mieltä, että lisää poliiseja, joilla on Suomen kansalaisuus ja monikielinen maahanmuuttajien kielitaito.

   1. Toisaalta kun puhutaan Suomeen kohdistuneesta maahanmuutosta niin yllättävän monella ei ole esim.lukutaitoa edes omalla äidinkielellään, joten mitä se maahanmuuttajien monikielinen kielitaito ihan käytännön tasolla tarkoittaa vai pitäisikö kenties lukutaito vaatimuksia löysätä?

 6. Eli persut, jotka eivät ole olleet hallituksessa, ovat syyllisiä siihen ettei ole tehty mitään? Tuo on jo aika hakuammuntaa.

  Sanoisin että nyt hattu kouraan ja Tanskaan visiitille kysymään mikä siellä toimi ja ei toimi. Opetellaan mielummin ystäviltä kuin tuuliviireiltä. Vaikuttaa siltä että sen paremmin hallituksella kuin oppositiollakaan ei ole kovin kirkkaat lasit päässä.

 7. Kokoomuksen Jari Kinnunen veti lakialoitteensa pois. Sai ilmeisesti aikamoisen selkäsaunan puolueen sisällä.
  Aloite on varmasti lähtenyt poliisien sisältä, jossa on paljon maahanmuuttovastaisuutta, jopa todetusti selkeää rasismia.

  1. Niin, missähän vihervasemmistolaisten mielestä ei rasismia olisi? Onhan tilastotiedekin rasistista kun tulokset ovat vääriä.

 8. Ongelma on että miten tehdä lakialoite ”ei venäjän kaksoiskansalaisia poliisiin” – sehän on se mitä tuosta haettiin, eikä mitään muuta. Laissa ei vaan voi lukea jotta venäläisiltä pääsy kielletty.

  Ehkäpä jos julistaisimme venäjän terroristiseksi valtioksi, siinä missä iran tai afghanistan, voisimme tehdä pykälän että poliisina ei voi toimia henkilö jolla on kansalaisuus terroristisessa valtiossa.

 9. Olin kerran nuorena miehenä 1990-luvulla Sulkavan souduissa Lahden poliisien soutujoukkueen huoltomiehenä. Niin senkin kokemukseni perusteella sanoisin että poliiseina on hyviä tyyppejä, mutta myös huonoja tyyppejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *