Katkeraa kalkkia rokotevastaisen potaskan foliohattupäisille levittäjille – rokotteet eivät olekaan lisänneet kuolleisuutta

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008563275.html

”Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) kertoo tiedotteessaan, että sen tekemän seurantatutkimuksen mukaan kuolleisuus ei ole lisääntynyt koronarokotteiden saamisen jälkeen Suomessa.”

Rokotevastaisen potskan levittäjät julistavat suu vaahdossa, kuinka rokotteet tappavat ihmisiä.

Tämä tutkimus kumoaa sen potaskan suoraltaan, mutta tuskin se valehtelijalauma toitottamistaan vähentää.

Päinvastoin nyt saatiin näille pelleille uusi salaliittoteoria, missä rahalla on piilotettu todellisuus.

31 vastausta artikkeliin “Katkeraa kalkkia rokotevastaisen potaskan foliohattupäisille levittäjille – rokotteet eivät olekaan lisänneet kuolleisuutta”

 1. Seison edelleen kantani takana: jokainen rokotteen ottanut kuolee.

  Osalla toki kestää esim. noin 100 vuotta rokotteen saamisesta kuolemaan mutta kuitenkin.

  1. Niin ikävää, kuin se onkin, olet valitettavasti oikeassa.
   Se kuolema ei kuitenkaan todennäköisesti sittekään johdu rokotteesta.

 2. Ainakin sydänkohtausten määrä on lisääntynyt. Olin itsekin ostarilla kun jonkun nuoren näköisen tyypin sydän pysähtyi ja romahti maahan. En ole aiemmin törmännyt vastaavaan.

  1. Jaa ja mistähän tiedät sen johtuneen rokotuksesta?
   Tilastollisesti sydänkohtaukset eivät ole lisääntyneet rokotusten jälkeen, mutta tosiasiathan eivät kelpaa foliohatuille.

 3. Olen ottanut kaikki kolme piikkiä ja ikääkin on ja kuolen joka tapauksessa. Nuoria kehoitan ottamaan rokotteet jotta voisivat elää pitempään ja tilastojen mukaan nuoriakin kuolee kuka mihinkin. Minäkin olin kuolemanporteilla jo lapsena kovassa keuhkokuumeessa…

 4. Yksi tärkeä ero mitä ei usein nosteta esille.

  1. On yksi asia, että ei itse ota rokotetta. Toki sekin aiheuttaa haittaa laajemmalti, mutta on lopulta oma asia, kukaan ei sitä väkisin sinulle pistä. Lopulta itselleen saa olla just niin rehellinen tai epärehellinen kuin haluaa.

  2. Aivan eri asia on taloudellisella motiivilla tai puhdasta pahansuopaisuutta lähteä vilpillisiin toimiin jotta muut eivät ottaisi rokotetta.

  1. Rogan tekee rahaa valehtelemalla ja tyhmät foliohatut maksavat siitä innolla.

 5. Mitäs sitten, kun 300% on ottanut rokotteen ja flunssa jatkuu!?:o

  1. Jossain vaiheessa, kun koronavirukset muuntuvat ja rokotteet ja lääkkeet on saatu paremmin kehitettyä, koronasta tulee likimain tavallisen flunssan tapainen.
   Sitä ennen rokotevastaisten pellejen valheet tappavat massiivisen määrän ihmisiä.
   Siinä on vallattomallakin selittämistä ”tuomarinsa” edessä eikä siitä taida taivaaseen päästä millään selityksillä.
   Niin, että varaudu vain sopeutumaan helvettiisi vallaton.

   1. Kaikenlaiset ”vallattomat” saa maksaa ilman rokotteen ottoa koronahoidon itse jos sairaalaan joutuvat.

 6. ”Artikkelissani The Sanity Tax esitin jälleen kerran kysymyksen: Minkä takia koronarokote halutaan pistää jokaiseen ihmiseen? Miksi koronapolitiikan maalitolpat siirtyvät koko ajan? Ensin meille kerrottiin, että kun 70 prosenttia väestöstä on rokotettu, kaikki olisi ohi; sitten rajaksi asetettiin 80 prosenttia, sitten 90 prosenttia ja nyt 100 prosenttia. Jätetään hetkeksi huomiotta se lääketieteellinen järjettömyys, että joukkorokotukset tehdään keskellä pandemiaa. Jätetään huomiotta se, että kukaan ei enää lupaa, että edes 100 prosentin rokotusasteella peli vihellettäisiin päättyneeksi. Jätetään syrjään koronapolitiikan ristiriitaisuudet, sekavuus ja suoranainen typeryys. Ongelma ei ole siinä, etteivätkö viranomaiset tietäisi mitä tekevät. Ongelmana on ennemminkin se, että he tietävät mitä he tekevät. Tai ainakin kaikkein merkittävimmät vallankäyttäjät tietävät mitä he tekevät. Käsi kädessä neljännen teollisen vallankumouksen pohattojen kanssa he käyttävät valheellisia kansanterveyttä koskevia väitteitä yhdessä vilpillisten ilmastoväitteiden kanssa murskatakseen instituution, josta he eivät ole koskaan pitäneet: demokratian.”

  https://tapio.blog/yleinen/douglas-farrow-valtaapitavien-yllapitama-laittomuustila-osa-i-demokratian-murentaminen/

  1. Jutussa ei sitten kerrottu, kuoliko hän esim. rokotteen aiheuttamaan veritulppaan vähän rokotteen ottamisen jlkeen, joka on tavallista!?
   A-studiossa Tervahauta juuri kertoi, että jokaiselta, joka tulee sairaalaan, otetaan koronatesti ja mikäli testi on positiivinen, on mahdollinen potilaan kuolema koronaan liittyvä, vaikka potilas olisi tullut täysin muun syyn vuoksi!!!!!!

 7. Marinka Nyqvist
  17. elokuuta 2021 ·
  😷 Maski varhaiskasvatuksessa 😷
  Olen varhaiskasvatuksen ammattilainen. Olen myös henkilö, jolle lapset herkästi vilkuttelevat, juttelevat ja hymyilevät vapaa-ajallakin, esimerkiksi kaupassa tai bussissa. Ja minä tietysti heille.
  Tällä hetkellä en tee tuon alan töitä, mutta ehdin olla 10 kk päiväkodissa vielä korona-pandemiankin alettua. Silloin siellä ei vielä käytetty maskeja ja arki sujui muutenkin varsin normaalisti. Keväällä 2020 maski-suositusten tultua voimaan esimerkiksi julkisiin kulkuvälineisiin juttelimme kollegojen kanssa, että mahtaakohan tuo suositus vielä tulla varhaiskasvatuksenkin työntekijöille. Moni kommentoi, että ”Ei kai sentään” ja että ”Eihän me nyt mitenkään voida tehdä meidän työtä maski kasvoilla” sekä ”On selvää, että lasten tulee nähdä meidän ilmeet ja eleet!” yms kommentteja.
  Moni nosti esille kasvojen ja ilmeiden näkymisen tärkeyden, sillä on selvää, että sillä on suuri vaikutus lapsiin. Aikuinen on lapselle kuin ”peili”, josta lapsi peilaa itseään ja rakentaa minäkuvaansa. On hyvin tärkeää, että hän näkee tuosta ”peilistä” hyväksyntää, hymyjä, kannustusta. Kielen oppimisen kannalta on tietysti kriittistä nähdä aikuisten suun liikkeet.
  Mutta niin se maski-suositus/-pakko kuitenkin tuli myös varhaiskasvatuksen työntekijöille. Lähes kaikki tuntuvat mieltävän sen ehdottomana pakkona, jona se herkästi myös esitetään. Maskeja on käytetty varhaiskasvatuksessa jo kohta vuoden, myös läpi helteisen kesän. En tiedä, onko maskien tarpeellisuutta/välttämättömyyttä edes arvioitu tuon ohjeistuksen antamisen jälkeen.
  Maskeista on tullut jo normaali käytäntö päiväkoteihin. Yhtäkkiä ollaan unohdettu lapsen näkökulma täysin. Viimeiset 10 kk ja yhä edelleen lapset näkevät varhaiskasvatuksessa lähes pelkkiä maski-kasvoja ja on selvää, että sillä on vaikutusta mm. heidän tunnetaitojensa sekä sosiaalisten taitojensa kehittymiselle ja kielenoppimiselle. Lisäksi maski muistuttaa jatkuvasti ”uhasta” ja sillä on varmasti monia psykologisia vaikutuksia, joita emme välttämättä edes tiedosta. Tänäkin syksynä moni pieni aloittaa varhaiskasvatus-taipaleensa näkemättä kunnolla häntä hoitavien ja kasvattavien aikuisten kasvoja. Lapsia kyllä otetaan syliin entiseen tapaan (ja hyvä niin!) eikä viruksille ja bakteereille altistumista voikaan tässä työssä mitenkään täysin välttää. Mutta siitä huolimatta lapsilta evätään aikuisen lohduttavat kasvonilmeet.
  Maskien käytön jatkuttua jo varsin pitkään (etenkin lapsen näkökulmasta) sen seuraukset näkyvät jo. Olen kuullut monelta taholta, että lapsista on vähitellen tullut ilmeettömämpiä, etenkin pienistä lapsista, jotka eivät varmasti edes muista aikaa, jolloin maskeja ei käytetty. Moni työntekijä kertoo, miten surullista on, kun lapsi ei esimerkiksi vastaa enää hymyyn, kuten aiemmin. Myös puheäänen kuuleminen ja ymmärtäminen on lapsilla selvästi haastavampaa, samalla kun työntekijöiden ääni on todella kovilla. Muitakin oireita työntekijät raportoivat itsellään olevan, kuten väsymystä, päänsärkyä, iho-ongelmia ja lisääntyneitä infektioita, kuten poskiontelontulehduksia.
  Työ on muutenkin varsin kuormittavaa ja maskit lisäävät monien mielestä tuota kuormitusta huomattavasti. Jos maskin käytöllä olisikin joku (olemattoman pieni) hyöty virusten torjunnassa, se vesittyy viimeistään siinä kohtaa, kun lasten kanssa syödään. Ja eikö valtamediassakin myönnetty, että ainakin kansanmaskit ”väistävät deltaa”? Sitä tehokkaimmilla maskeilla puolestaan haitat lisääntyvät jo alunperinkin rankassa ja myös fyysisessä työssä. Jotkut työntekijät käyttävät maskeja myös ulkona ja näin on joissain yksiköissä jopa ohjeistettu. Itselleni on aika hurja ajatus, ettei koko päivänä saisi hengittää raitista ilmaa vapaasti. Hurjalta tuntuu myös se, etteivät lapset näkisi edes ulkona heitä hoitavien aikuisten kasvoja. Eikö tällainen, selvästi lapsille haittaa aiheuttava, suositus tulisi ottaa käyttöön vain, jos tilanne ehdottomasti sitä vaatii ja jos sen hyödyistä on olemassa selkeä näyttö?!
  Meitä, jotka emme maskia suostu tai pysty työssä käyttämään, on hyvin vähän. Moni on joutunut selvittämään viranomaisia myöten oikeuksiaan hengittää ilman maskia (tämä oikeus on vahvistettu eli pakkoa ei lopulta ole, vaikka se niin ilmaistaan). Jotkut vanhemmatkin ymmärtävät maskien käytön haitallisuuden meidän ja lastensa näkökulmasta ja ovat ilmaisseet toiveensa siitä, että maskeja ei käytettäisi. Itsekin äitinä olen laittanut asiasta palautetta tyttäreni päiväkodin johtajalle ja ylemmillekin tahoille, mutta vastaus on ollut aina ”seuraamme viranomaisten määräyksiä”. Moni (liian moni) tuntuu tiedostavan nämä haitat, mutta on hiljaa. Tilanne voisi hyvinkin muuttua, jos riittävän moni alkaisi vaatia kunnon perusteluja tälle (selvästi lapsiin ikävällä tavalla vaikuttavalle) käytännölle.
  Mihin asti näitä määräyksiä (oikeasti siis suosituksia) on mielekästä noudattaa huomioiden se, miten merkittävää haittaa maskien käytöstä aiheutuu niin työntekijöille, mutta ennen kaikkea lapsille?? Miksei näistä haitoista puhuta enemmän? Etenkin lasten näkökulmasta?
  Lapset onkin se syy, miksi halusin tämän tekstin kirjoittaa. Haluan haastaa jokaisen varhaiskasvatuksen ammattilaisen pohtimaan, mikä on oikein. Jos et rohkene omaa hyvinvointiasi ajatellen luopumaan maskista, voisitko ajatella tekeväsi niin lasten vuoksi? Vaikka se on vaikeaa, kuten tiedän sen olevan. Tämän tekstinkin julkaisu on vaikeaa ja keräsin rohkeutta tähän pitkään. Mutta kuka pitää lasten puolta, jos emme me?
  Rohkaisen myös vanhempia ilmaisemaan toiveensa asiasta avoimesti ja laittamaan palautetta ylemmille tahoille sekä päättäjille. Myöskään teillä vanhemmilla ei ole maskipakkoa ja jokainen meistä voi toimia esimerkkinä. Maskittomuus leimataan usein välinpitämättömyydeksi, mutta etenkin tästä näkökulmasta asia on aivan päinvastoin. Lapsilla tulee olla oikeus nähdä heitä hoitavien ja kasvattavien aikuisten kasvot!
  Viime aikoinakin olen edelleen kerännyt lapsilta katseita kaupassa. Nyt olen kuitenkin havahtunut siihen, että nuo katseet ovat usein pelokkaita. Pienet silmät tapittavat minua kyllä, mutta en saa enää vastausta hymyyni tai vilkutukseeni. En keksi tähän muuta syytä kuin sen, että etenkin moni pieni lapsi kokee pelottavana aikuisen, jolla ei ole maskia. TÄMÄ, jos mikä, on huolestuttavaa.

  1. Näitä ”musta tuntuu ammattilaisten” kommentteja tulee tuutin täydeltä, mutta eimahda mitää, kun ”musta tuntuu”.

 8. Paljonko ihmisiä on teholla rokotteen takia? Paljonko haudattu joukkohautoihin rokotteen takia? Tuon ”flunssan” takia aika paljon. Mutta tosiasiat eivät merkitse mitään kun joku Robert Malone puhuu niin se on totta eikä se mitä oikeasti tapahtuu.

  1. Tässä tuli uutine, minkä mukaan 90% teholla olevista on rokottamattomia ja 80% kuolleista
   Siitä vaan kaikki rokotevastaiset jonoon ”vassokuu”…

  2. ”Paljonko ihmisiä on teholla rokotteen takia? Paljonko haudattu joukkohautoihin rokotteen takia?”

   Nämä ”tiedot” on salattu, ettei totuus tulisi julki!
   Kaikilla, joilla sattuu olemaan vähän nuhaa, on korona ja kuoleman syy on aina korona, vaikka kuolisi kallonmurtumaan!

   1. Tätä samaa salaliittopaskaa levitätte suu vaahdossa, vaikka yhtään todistetta ette ole kyeneet löytämään.
    Koko ajan on kerrottu, että osa on kuollut muuhun kuin koronaan riippumatta siitä, onko korona vai ei.
    Se, että osalla muista syistä tulleista on korona, ei ole ollut peruste väittää koronaa kuolisyyksi kuin niissä tapauksissa, missä se sitä on.
    Teitä ei enää montaa oo ja koko ajan vähenee.
    Oma syynne.
    Sairastaisitte vain itse, mutta vaarannatte toisten sairaiden hengen tuolla vastuuttomuudellanne.
    Siinäpä sitten selittämistä sen viimeisen ”tuomarinne” edessä.

   2. Kallonmurtumiinko siellä Italiassa alkoi yhtäkkiä kuolla porukkaa niin paljon että tarvittiin armeijaa apuun kun ruumiita tuli paljon? Vaiko siihen ”nuhaan”? Edes lääkärien ja hoitajien kertoma ei vaikuta. Samanlaista uskoa kuin se että Neuvostoliitto oli paratiisi jonne Suomi hyökkäsi.

    Kai ne rokotteisiin kuolleet on jonnekin joukkohaudattu joten ei muuta kuin etsimään.

  1. Ai jaa – Veikko Vallaton siis myöntää kuuluvansa salaliitopaskaa levittävään ryhmään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *