Putinan sveitsiläinen perseennuolija

https://www.is.fi/jaakiekko/art-2000008690072.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=is_tf&utm_source=aamulehti.fi&utm_content=etusivu

”Kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n entinen puheenjohtaja Rene Fasel on venäläismedioiden mukaan ottanut vastaan uuden työn Venäjän jääkiekkoliigan KHL:n palkkalistoilla. ”

Putinan perseennuolijalle ikuinen porttikielto kaikkiin urheilutapahtumiin sekä asetettava pakotelistalle ja omaisuus takavarikkoon.

7 vastausta artikkeliin “Putinan sveitsiläinen perseennuolija”

 1. Noilla eräillä liitoilla oli alkuun lepsu kanta venäjän urheilun pakotteisiin. Pian koveni kanta. Ettei vaan ole saaneet opastusta ylemmältä viskaalilta , että saatte siirtää päämajanne vaikka Moskovaan ellei kanta kovene tai pian poliisi aloittaa tutkinnan em. liittojen korpputiosta tai lahjonnasta.

 2. https://yle.fi/urheilu/3-11734193

  Diktaattorin halailua oli oksettavaa katsoa – Kansainvälisen jääkiekkoliiton on tehtävä nyt kaksi isoa päätöstä

  *
  https://twitter.com/fraeuleinfroehl/status/1348555521134100480

  Kansainvälisen jääkiekkoliiton (IIHF) puheenjohtajan René Faselin vierailu Valko-Venäjän diktaattorin Aljaksandr Lukašenkan luona oli niin kammottavaa katsottavaa, että vatsassa alkoi kiertää.

  Siinä se Fasel nyt halaa diktaattoria, joka on “turvallisuusjoukkojensa” avulla kiduttanut, alistanut ja sortanut omia kansalaisiaan. Siinä he nyt hymyssä suin neuvottelevat siitä, kuinka jääkiekon MM-kisat voidaan ensi keväänä mainiosti järjestää Valko-Venäjällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *