Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Jos kuvassa on vielä kenraali, jonka T-paidassa on iskevä teksti, niin sanoma kuuluu vieläkin paremmin.

Kenraali on entinen Viron Puolustusvoimien komentaja Riho Terras. Nykyisin Kokoomuksen veljespuolueen Isamaa europarlamentaarikko. Hän esiintyi Postimees-lehden Sotastudiossa koskien Venäjän brutaalia hyökkäyssotaa Ukrainaan.

Lähde.

Kahden kirjaimen (M ja P) vaihtaminen keskenään tuo esiin varsinaisen ajatuksen, suomeksi: Putin on mulkku. Teksti on luonnollisesti Ukrainan lipun väreissä.

Kenraali lupasi työskennellä hartiavoimin, että mahdollisimman moni valtio kieltäytyy myöntämästä turistiviisumeita venäläisille, eikä päästä venäläisiä maahan muidenkaan myöntämillä Shengen-viisumeilla.

 

10 vastausta artikkeliin “Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa”

 1. Venäläisiä soluttautuu rajojen yli kun voivat matkustella mielin määrin Eurooppaan. Seassa on 100% varmuudella muita kuin ”turisteja”

  1. Tässä asiassa ei tarvita yksimielisyyttä. Jos vaikka 25 EU-maata kieltäytyisi antamasta venäläisille turistiviisumeja ja päästämästä venäläisiä maahansa Shengenviisumeillakaan, niin taitaisi mennä vähiin venäläisten matkustelu EUn alueella.

   1. Tämmöistä propagandaa sitten harjoitetaan kun päästään EU rajojen sisälle. Tässä vain kiinni jääneet…

    ”Viro ilmoittaa karkottaneensa viikonloppuna kaksi venäläisessä Izvestia-lehdessä työskentelevää toimittajaa. Heille annettiin samalla kielto saapua maahan tekemään töitä turistiviisumilla.

    Yleisradioyhtiö ERR:n mukaan poliisi ja rajavartiosto poimivat kirjeenvaihtaja Ksenia Soldatovan ja kameramies Dmitri Timofeyevin Tallinnaan matkalla olleesta junasta Jõhvin asemalla.

    Rajavartioston mukaan 30-vuotias nainen ja 40-vuotias mies olivat saapuneet Viroon 12. elokuuta Narvan kautta ja esittäneet Suomen ja Italian myöntämät Schengen-viisumit. He olivat väittäneet olleensa lomalla.

    Izvestian toimittajat olivat tehneet uutisraportin neuvostoaikaisen panssarivaunumuistomerkin luona Narvassa, jonka poistamisesta on käyty viime viikkoina kiivasta keskustelua Virossa. Jalustalle sijoitettu T-34-panssarivaunun kopio juhlistaa puna-armeijan etenemistä alueelle heinäkuussa 1944.” (Verkkouutiset)

    1. Viro on pyytänyt Suomea lopettamaan turistiviisumien myöntämisen venäläisille. Saapas nähdä mitä punikkihallitus päättää. Tuomiojan mielestä viisumien antamista ei saa lopettaa.

     1. Tässä on myös huomioitava sabotaasien vaara mm Suomea kohtaan tässä NATO sopimuksen edetessä. Rajan yli tulee 100% varmuudella desantteja ja myös tahoja jotka voivat ”vaikuttaa” politikkoihimme …osa on jo ”ostettu” aiemmin…

      Huomenna nähdään mitä hallitus päättää. Sanna Marin näyttää ainakin vihreää valoa viisumien saannin vaikeuttamiselle…?

 2. Rajojen sulkemisessa lienee hyvä tehdä Supon suosituksen mukaan, mikä se sitten onkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *