9 vastausta artikkeliin “Niksi-Pirkka”

 1. Se tuo Volvon lämmitettävä tuulilasi sekä sivulasit ja peilit, toimivat ihan oikeasti hienosti. 10 minuuttia lämmitystä ja voi lähteä- liikkeelle. Siis ei mitään Pirkka-niksejä tarvita.

 2. No enpä menisi kuumaa vettä kaataan pakkasella olevan lasin päälle itse annan koneen käydä n viis minuuttia ja jään voi lakaista lasista pois terv tepivaari

 3. Vaan kun on vielä satojatuhansia autoja ilman lämmitettävää tuulilasia. En minäkään missään nimessä kaataisi kuumaa vettä miinusasteiselle tuulilasille.

  Itse olen käyttänyt sitkeimpään jäähän ja huurteeseen suihkepullossa olevaa vesi-lasinpesuneste -seosta. Sillä saa jään/huurteen sopivasti pehmenemään ja se on helppo skrapata pois.

  Varsinkin alijäähtyneen tihkun synnyttämä jää on helpommin skapattavissa. Ei tarvitse kynnen kokoisina paloina irrotella.

  1. Valta osa Suomi autoista on ilman lämmittettävää tuulilasia On muuten hieno keksintö minuutti niin jäät lähtee valuun terv tepivaari

 4. Minä kun puhun vain omasta autostani. Kun se on ollut ”piuhan päässä” tunnin verran, käynnistän auton, kytken lasilämmityksen ja tuulilasille puhalluksen päälle. N 10 min ja saan lähteä liikenteeseen.

 5. Minäkin puhuin vain niistä autoilijoista, jotka erilaisia niksejä tarvitsevat.

 6. Kannattaa lähteä lämpimästä autotallista! Aina on lasi sulana! 😉

 7. Eipä ole tullut pirkka-lehteä moniin vuosiin kun olen teipannut postilaatikkoon mainos- ja ilmaisjakelukiellon.

 8. On yksi helppo tapa välttää tuulilasien jäätymisen ongelmaa eikä tämä ole edes huijausta vaan testattu juttu:

  muuta talveksi Espanjaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *