Black Friday ostos

Olin ensin tuhannen varma ettei tältä Black Friday tarjouksien sumalta minulle mitään löydy. Mutta sattumalta löytyi SSD kovalevy -40% hintaan…pakkohan se oli. Näiden hinnat varsinkin laatumerkkien kohdalla nousee komponenttipulan vuoksi koko ajan.

Lahjaksi en kylläkään kenellekään löytänyt mitään kuten normaalisti…🤔

Nyt joku kauppias saa minun rahaa ja se pystyy elämään kapitalistisessa maailmassa…vain kommarit kierrättää tai jättää ostamatta …

6 vastausta artikkeliin “Black Friday ostos”

    1. No, se on hyvä kauppiaille ja raha kiertää…muuten eläisimme kommunismissa jossa ostetaan 30 vuotta sitten jotain ja raha ei kierrä.

  1. Ostin salaatin ravintolassa. Olisin sen kyllä ostanut ilman mustaakin.

    Itse asiassa SSD-levyjä katsoin läpi itsekin parissa paikkaa, mutta en löytänyt ensimmäistäkään jossa olisi oikeasti ollut alennusta.

  2. Kyllä kommunistikin ostaisi jos kaupassa olisi mitä ostaa. Kapitalismissa ja kommunismissa on samaa usko kulutuksen tuomaan onneen. Kierrätys on viisas ajatus, vanhemmat sukupolvet sen erityisesti osasivat. Tavaraa ei heitetty hukkaan. Tuhlaaminen taas on järjetön ajatus. Maapallon luonnonvarat eivät riitä ja luonto saastuu turhaan.

    Edellä oleva ei tarkoita, etten itse ostaisi mitään, mutta ei tuhlaamisessa vain sen takia että joku työllistyisi ole järkeä, ennemmin kannattaa säästää pahan päivän varalle. Ostin uuden talvitakin vaikka vanhakin olisi kyllä menetellyt, vaikka onkin varmasn jotain yli kymmenen vuotta vanha. Hieman harmitti, että vaikka se on Luhdan takki niin on tehty Kiinassa. Olen yrittänyt välttää Kiinalaisia tuotteita. Nyt kuitenkin hyvän mallinen takki 30 prosentin alennuksella sai tekemään ostopäätöksen. Syystakki tuli sentään pidettyä aika loppuun, sisukset jo näkyvät saumoissa. Tosin resuisuushan on nykyisin muotia.

    1. Takkien kohdalta voidaan sanoa että Bangladesh, Kiina yms taitaa olla valmistusmaa ja jos on jokin ns merkkitakki, niin maksat siitä vain enemmän. IKEA mm teetättää orjatyövoimalla Valko-Venäjällä huonekaluja, meillä löytyy tälläinen sohva vierashuoneesta.

Kommentoi