Black friday viikko on floppi!

En muista äkkiseltään milloin Black friday kampanjointi ja mainonta on näin valjua kuin tänä vuonna. Yleensä olen jotain järkevää ostamista löytänyt vaikka ”joulupukin konttiin” mutta kyllä nyt ei ole mitään syytä ostaa juuri mitään. Alennukset on aika olemattomat ja mainonta epäonnistunutta, ei iske. Liekkö inflaatio vaikuttanut hinnoitteluun? En tiedä mutta nyt ei nappaa Black friday tarjoukset pätkääkään.

 

 

5 vastausta artikkeliin “Black friday viikko on floppi!”

 1. No kun kaikessa pitää elää noinkin katson tuollaset viikot turhiksi olipa vuosi mikä hyvänsä
  Ensin nostetaan ovh tarpeeksi korkealle siitä voi sitten laskea vaikka 70 % silloin ne oliskin normaali hintaista terv tepivaari

  1. Hulluinta on että mm Sotka on auki perjantaina klo 07-18…kuka pöljä menee tuohon aikaan huonekalukauppaan jossa on ”ikuinen ale” eli aina vääristellään hintoja. Eikö riitä että huijattavat voi mennä sinne normaalisti klo 10 🤣

 2. Sotka onkin saanut muutaman kerran varoituksen siitä ikuisesta alennuksestaan. Taisipa muutaman tuomionkin saada joitain kuukausia takaperin. Silti vaan kampanjointi jatkuu, ilmeisesti sitten vaan tuottaa hyvin.

 3. Ota tämä kaupan alalla toimivalta ihmiseltä: jokainen tarjouskampanja on floppi. Hyvin harvoin alennuksissa on mitään järkeä ostajalle.

  Oikeastaan ainoa poikkeus ovat poistoerät, vanhat mallit, sesongin ulkopuoliset dumppaukset, kakkoslaadut yms.

 4. Ensin tuli Black Friday – sitten Black Week

  Seuraavaksi varmaan Black Month ja sitten Black Year

Kommentoi