Elon Musk soitto Putinille ja apu jäihin Ukrainalle

Elon Musk sanoi alku kesästä äänestävänsä republikaaneja (eli siirtyi Trumpin leiriin), oli antanut Starlink järjestelmän (satelliiteilla toimiva Internet verkko) Ukrainalle käyttöön sitä ennen.

Nyt kun soitti Putinille ilmoitti että estää Starlink järjestelmän käytön Krimin alueella. Ja nyt lopulta aikoo jäädyttää koko Starlink järjestelmän käytön vaatien että Pentagon maksaa sen kuluja tai ajaa järjestelmän pois päältä.

Elon Musk rajoitti Starlinkin toimintaa – karu uutinen Ukrainan sota­­ponnisteluille https://www.is.fi/digitoday/art-2000009129003.html

Ohessa miksi aikoo ottaa sen kokonaan pois päältä. Ukrainan lähettiläs sanoi Muskille twitterissä ”fuck off” ja Musk (varmaan taas huumepäissään) vastasi tekevänsä näin. Tämä on kuin Trump. Hoitaa kaikki asiat Twitterin kautta…vakuuttavaa?

Olikohan jollain jotain vaikuttamista Muskin toimintaan….

4 vastausta artikkeliin “Elon Musk soitto Putinille ja apu jäihin Ukrainalle”

    1. Ja taitaa Putinille soitetun puhelun jälkeen olla ”naimisissa” Putinin kanssa kuten kaverilleen Trumpille kävi…

  1. Tässä on lähinnä se että mitä Musk voisi koskaan putinilta saada? Putinilla ei ole yhtään mitään mitä voisi hänelle antaa tai hänen asiaa edistää. Ei mitään. Musk voi irrotella vähän turhan kovasti ajoittain, mutta tyhmä hän ei ole. Ei hän ampuisi omaan jalkaansa niin kovaa.

    Ounastelen että tämä on enemmän se ”some-musk” kuin ”johtaja-musk” joka tässä irrottelee. Hän heittelee aina välistä pöhköjä heittoja somessa, keskenään ristiriitaisiakin ja katsoo miten niihin reagoidaan.

Kommentoi