Erkki…sen minkä taakseen jättää sen edestä löytää

Erkki Tuomioja kertoi kantansa 2014 kun VENÄJÄ hyökkäsi Ukrainaan…tästä voitte päätellä tämän NATO kannan siitä pitääkö Suomen liittyä NATO jäseneksi. Ei ole ihme että olemme tässä pisteessä kun maan ”johto” on ollut tätä luokkaa ja taso kuin Varsovanliiton maissa.

Tuomiojan Nato-opastus kummeksuttaa: ”Eiköhän jätetä ukrainalaisten ratkaistavaksi” https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000811550.html

”Poikkeuksellisesti Suomen ulkoministeri jakoi neuvoja itsenäiselle Ukrainalle siitä, mitä maan pitäisi tehdä suhteessaan Venäjään.

Tuomioja esitti monia muitakin lausuntoja, jotka poikkeavat Suomen aiemmasta linjasta.

Tuomioja puhui Ukrainan tilanteesta lauantaina keskustanuorten Elokoulussa Hollolassa. Suomenmaa-lehti uutisoi asiasta myöhään maanantai-iltana verkkosivuillaan ja printtijulkaisussaan tiistaina.

Suurinta hämmennystä on aiheuttanut Tuomiojan lausunto, jonka mukaan ”Ukrainan täytyy ymmärtää olla käyttämättä oikeuttaan liittyäkseen Natoon, sillä Venäjälle se on punainen vaate”.

Eli näin vuonna 2014. Jos tämä olisi tuossa tehtävässä kuin oli nyt, niin olisiko Lappeenranta ja Imatra jo luovutettu yhteistyön ja toverillisen yhteistyön vuoksi jo Venäjälle. Oikein hirvitti kun tuo oli vallankahvassa tämän Halosen kanssa. Punainen aika Suomen nykyhistoriassa.

 

10 vastausta artikkeliin “Erkki…sen minkä taakseen jättää sen edestä löytää”

 1. Erkki Tuomioja on sanonut ettei voi katsoa Suomettumisesta kertovaa sarjaa. Vaikka onkin YLE tuote niin siellä on äänessä mm Kokoomuksen edustajia ja muita kuin punaisia, siinä mielessä suosittelen, oli se hullua aikaa ja tässä se haukutaan täysin kuten pitääkin…

  Kylmän sodan Suomi:

  Katso Yle Areenassa: https://areena.yle.fi/1-50828775

  1. Puna-Erkki ei kestä tosiasioita, mitkä osoittavat hänen olleen pahasti väärässä.

   1. Puna-Erkki saa edelleen olla äänessä, se kertoo sen että punaiset ja vihreät (ex kommarit) ovat vallassa. Tämä on huono, erittäin huono asia Suomelle.

    1. PunaNalle on varastanut kaikkien entisten pankkien pääomat Nordrea-Sammolle tuottamaan korkoa itselleen. Hiekat pankkien lattialla on jätetty meille.
     Tuomioja luovi niiden myrskyjen keskellä ja sehän vitutti CCCPn porukoita.
     Änkyrä ulkoministeri ei astunut ei NLn kuin myöhemmin Venäjän miinoihin. Eikä ollut rakastettu myöskään USAssa taipumattomana kummallekaan puolelle, vain Suomen etu edellä.

     1. Taitaa Erkillä olla omat edut…vai lahjoittaako se sinulle Halosen kanssa…Puna Erkin Pravda

   1. Yllättävän suoraan kerrotaan kuinka rähmällään oltiin Neuvostoliittoa päin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *