Jos diktaattorin kanssa keskustelee niin tarvii kiikarit että näkee opponentin

Siitä, kuvakaappaus, tässä Lavrov keskustelee Putinin kanssa. Tämä ei ole Pahkasika lehdestä eikä vitsikirjasta. Kuva on aito. Jätän tämän nyt tähän…kyllähän tuo pöytä ulos meilläkin mahtuisi,,,pitäisi vaan opponentille: ”huutaa!!!” 😅😅😅

11 vastausta artikkeliin “Jos diktaattorin kanssa keskustelee niin tarvii kiikarit että näkee opponentin”

 1. ”PUTININ keskusteluista julkaistuilla videoilla ja kuvissa herätti huomiota Putinin ja keskustelukumppaneiden pitkä etäisyys toisistaan huomattavan suuren pöydän ääressä.

  Lavrov-videolla kuuluu koko ajan taustalta, kuinka Putin selvittelee kurkkuaan ja köhii.” (IS)

  Pitäisikö näille tovereille lahjoittaa kompasseja kun ne eksyy lentokoneineen Suomenkin puolelle, sekä yskän karamellia niin ei yskittäisi noin paljon ja ne kiikarit niin näkisi toverinsa paremmin…🤔

 2. Onhan siellä melkoisen pitkä se ihan oikeakin neuvottelupöytä. Vamaan senkin käytössä tarvitaan puhelinta.

  1. Tuolla on kiva lähteä vaikka soutamalla pakoon. Tönäisee vain jokeen koko hökötyksen. Kyytiin mahtuu kaikki Shoigut ja Ninjat Kremlin käytäviltä 🤔😅👍

 3. Yksi skenaario : Putinilla on korona

  Toinen skenaario : Putinilla on jokin vakava sairaus

  Hmm .. kauhulla ajattelen tilannetta, jossa maansa kansatuotteesta suuren osan armeijaan ohjannut diktaattori saa tietää olevansa kuolemansairas – järjestänpä komeat lähtöilotulitukset ..

 4. Tulee myös mieleen että siinä on turvaväli. Olisiko Putlerilla korona?

 5. Lentävä keuhkotauti. Enpä lähdekään venäjälle, vailka huoneen daisi parilla kympillä / yö.

 6. Venäjän Duuma (parlamentti – hahah ..) haluaa Putinin tunnustavan, että Venäjä on syyllinen mahdollisesti alkavaan sotaan.

  *

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008615327.html

  15.2.2022

  Venäjän parlamentti on juuri päättänyt lähettää presidentti Vladimir Putinille pyynnön, jotta hän tunnustaisi Itä-Ukrainan niin kutsuttujen ”kansantasavaltojen” itsenäisyyden.

  1. Tämähän tarkoittaa sitä että tunnustaisi itsenäisyyden ja ne liitettäisiin osaksi Venäjää…🤔. Sehän olisi erittäin huono juttu.

 7. Venäjä haukkailee naapureistaan paloja. Jos Viro ei olisi NATO:ssa niin melko varmana voi pitää että Narvan alue olisi ”itsenäinen” ja muutakin Viroa hiostettaisiin koko ajan ”venäläisten sortamisesta”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *