Kannatti ajaa paperikoneet alas ja kiinni

Omavaraisuus on ajettu Suomessa alas monessa asiassa niin myös paperintuotannossa, nyt ei ole paperia jolla saada lehteä ulos painokoneesta.

Niinhän se on maatalouden puolella että noin 3 tilaa/ vuorokausi lakkaa olemasta.

Kuinka helevetin tyhmiä me ollaan? Kiinassa olisi paperikoneita mutta ei sieltä tavaraa meille riitä, kylläkin kävimme niitä sinne rakentelemassa…🤔

”PAINOPAPERIN saatavuus on huonontunut edelleen alkuvuonna 2022. Jo aiemmin kirja- ja kalenterikustantajat tuskailivat tilanteen kanssa, mutta nyt pula paperista vaikeuttaa myös sanoma- ja aikakauslehtien toimintaa.

Mediatalot tekevät erilaisia varotoimenpiteitä, jotta paperiset lehdet saadaan lukijoille.” (Suomen Kuvalehti)

11 vastausta artikkeliin “Kannatti ajaa paperikoneet alas ja kiinni”

 1. Suomessa on jo pitemmän aikaa ajettu paperi tehtaita alas kun ne saastuttaa niin se oikeasti meni terv tepivaari

 2. Ay on mafia joka turvautuu lsittomiin
  lakkoihin eli taloudelliseen
  väkivaltaan sina kun mieleen
  juolahtaa. Demarit ovat liitossa
  rahoissaan kieriskelevien
  mafioosojen kanssa.

  1. Ayyn tappamalla voitte sanoa hyvästi työrauhalle sen jälkeen sellasta ei ole missään terv tepivaari

 3. Ay -porukoissa lymyilee syndikalisteja, jotka paremman tekemisen öuutteessa suunnittelevat yleislakkoja demokratiaa ja parlamentarismia vastaan.
  Tällainen tuotantoilmaöiiri ei ole suotuisa teollisuuden viihtymiselle maassamme.
  Vihreät vsinoavat tuotantoamme vieläkin suorasukaisemmin. Onko vihervasemmisto saatanasta vai jostskin muusta, jää nähtäväksi.

 4. Ayy ei suunnittele ainuttakaan lakkoa jospa katsottas sitä kuka ne oikeasti aiheuttaa kun ollaan sovittu ne piträä myös toteuttaa terv tepivaari

 5. Suomen tuotannon alasajo alkoi jo ajat sitten. Maailmantaloudessa ei pärjätä. Pessimisti ei pety.

 6. Ay on itsemurhakurssilla. Älyä omaavst kainkoavat.
  Demarien pitäisi ay pelastaa ja panna ay:ssä piileskelevät välivalta kriminaalit lainsäädännöllä kuriin henkilökohtaisesti. Myös kollektiivisia rangaistuksia pitäisi käytyää eli rangaista suurilla sakoilla väkivaltaan ryhtyneitä liittoja. Ennen tähän ei uskallettu ryhtyä itäbolsheviikkien uhan takia.

  1. AY-korporaatio on onnistunut huijaamaan palkansaajia ja työläisväestöä, että ovat heidän edunvalvojansa, vaikka todellisuudessa ovat aiheuttaneet työttömyyden kilometritehtaat ja sosialiluukkujen pitkät jonot oman norsunluutorninsa pönkittämisellä.

 7. Menneessä ajassahan me juoksimme ämpäreiden perässä, kohta tulee aika kun me juoksemme kovassa hädässä vessapaperin perässä.

 8. Vessapaperi ennen oli sanomalehden palanen, mutta jos ei kohta saa enää painettua sanomalehtipaperiakaan… Puuceessä oli sopiva hetki lukea lehdenpalasta ns uutinen ja sitten pyyhkiä takapuolta. Nythän ne uutisetkin ovat sitä laatua että…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *