14 vastausta artikkeliin “Kumpaa äänestäisit…”

  1. Kanada…se toimii aina, ei tarvitse ainkaan pistää päätä pensaaseen ja kuvitella että ympärillä ei tapahdu mitään…

  1. Oletkohan Heikki koskaan kuunnellut Tytti Tuppuraisen kannanottoja? Kommenttisi perusteella et liene kuunnellut.

 1. https://nykysuomi.com/2020/08/28/oma-kansa-ensin-ajattelu-on-vaarallista/
  Oma kansa ensin ajattelu on vaarallista?

  Ministeri, toveri Tytti Tuppurainen (sdp) vakuutti taannoin: ”Oma kansa ensin ajattelu on vahingollista.”

  Siitä huolimatta demariministerit olivat tänään viestintätoimiston suunnittelemalla pisteidenkeruumatkalla Kaipolassa, jossa yli 400 suomalaista jäi työttömäksi. UPM laittaa paperitehtaan kiinni, koska se kannattaa Suomessa heikommin kuin muissa maissa vastaavat.

  Tuppurainen ei sattuneesta syystä ollut mukana. Muut olivat, siis demariministerit Marin, Haatainen ja Skinnari. Tiedotustilaisuudessa, joka oli vierailun tärkein osa, he kertoivat diipadaapaa.

 2. Tämä on sinänsä ajaton toisaalta-toisaalta juttu.

  EU on vahvempi yhtenäisenä kuin joukkona eripuraisia kakaroita.

  Mutta toisaalta ihan sama katsotko lääketieteestä, raamatusta vai psykologiasta, ensin pitää huolehtia itsensä kuntoon jotta voi huolehtia muista.

  Kumpikin on oikeassa. Kumpikin on väärässä.

 3. Suoraan sanottuna en kumpaakaan syyt olkoot sanomatta terv tepivaari

 4. Enhän minä näistä kumpaakaan vapaaehtoisesti äänestä mutta jos pakko olisi niin kyllä minää Purraa näistä kahdesta. Jotenkin aidomman tuntuinen on.

 5. Sote-vaaleissa en kumpaakaan enkä ehkä muutenkaan. Nyt äänestetään siitä miten sote-palvelut hoidetaan. Äänestin jo. Eräs PS ehdokas kehotti äänestämään alalla työskenteleviä. Minusta se oli hyvä neuvo ja noudatin sitä. Pitää ymmärtää ettei vaaleissa nyt ole kysymys bensan hinnasta eikä maahanmuutosta eikä edes NATO:n jäsenyydestä.

 6. Kepu Väyrynen on näköjään pyörittänyt hyvin lastensuojelulaitoksia, niin kai kepuun pitää luottaa myös Sote-asioissa.

  *****************************************************************************
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5f1fcce4-8432-4a48-bf19-e0e0ed65370d

  15.1.2022

  Paavo Väyrysen lastensuojelubisnes on tahkonnut jo yli 10 miljoonaa euroa liikevoittoa

  Väyrysen voitot on siirretty konsernin emoyhtiöön, tappiolliseen kylpylähotelli Pohjanrantaan. Se puolestaan on maksanut osinkoja vain sen verran kuin laki sallii maksaa 75-prosenttisen verovapauden turvin. Tästä syystä Väyrysen yli sadan tuhannen euron osinkotulot näkyvät verolistoilla vain neljäsosan suuruisena.

  [ artikkelin lopusta ]

  Voitto palkkoja suurempi

  Toisin sanoen jokaisesta lapsia sijoittaneilta kunnilta lasten huolenpidosta laskutetusta eurosta omistajille meni voittona 0,40 euroa, lapsia hoitaneen henkilökunnan palkkoihin ja sivukuluihin 0,37 euroa ja hoivatiloihin, ruokiin, tarvikkeisiin ja kaikkeen muuhun 0,23 euroa.

 7. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/267b85a4-02c0-4c97-8a8c-bebf6251134b

  14.1.202

  Politiikan puskaradio: Demarit ja kepu paisuttavat poliittisen ”hyvä sisko”-rälssin ennätysmittoihin

  Demarit ja kepu paisuttavat poliittisen ”hyvä sisko”-rälssin ennätysmittoihin. Se ei suinkaan riitä, että 21 hyvinvointialueella nimitetään poliittisin perustein johtavat virkamiehet.
  .
  Tämän lisäksi aluevaltuusto ”voi päättää, että aluevaltuuston ja aluehallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat sekä lautakuntien puheenjohtajat toimivat päätoimisina tai osa-aikaisina luottamushenkilöinä”.
  Näin säädetään laissa hyvinvointialueesta.

  Puskaradion studiossa Jari Hanska ja Lauri Nurmi arvioivat, että puolueet synnyttävät sote-uudistuksen varjolla Suomeen vähintään parisataa uutta poliittista suojatyöpaikkaa.

  Suojatyöpaikka tarkoittaa sitä, että yksi edellytys sen saamiseksi on puolueen jäsenkirja. Hyville siskoille ja veljille riittää siis tuoleja, joilla palkkataso on taatusti korkeampi kuin suomalaisen palkansaajan mediaaniansio kolme tonnia ja risat.

 8. Tulemme saamaan Suomen suurimman laskun vihervasemmisto hallituksen aikana….huom! rauhan aikana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *