Liettuan suojeluskunta valmistautuu jo pahimpaan

”Liettuan suojeluskunta on vapaaehtoinen puolisotilaallinen järjestö, jonka tehtävänä on auttaa ja tukea maan armeijaa. Nykyään suojeluskunnassa on hiukan alle 15 000 jäsentä.

”Enää Liettualle ei pääse käymään niin kuin kävi 80 vuotta sitten. Jos Venäjä jostain syystä päättäisi hyökätä Liettuaan, niin sille kävisi köpelösti”, sanoo suojeluskunnan yksiköiden komentaja.” (IL)

Ei ole mikään ihme kun katsoo historiaa kuinka ”luottavaisia” liettualaiset ovat venäläisiin. Iso ongelma on myös 5. kolonna joka on pesiytynyt Liettuaan ja koko Baltiaan. Sabotaasit tai kaikenlainen häirintä on helppoa järjestää kun ”joukot” on jo maan sisällä. Sama koskee Suomea.

Olisi hyvä kysyä Suomen hallitukselta kuinka olemme valmiina jos ja kun 5. kolonna aktivoituu…vai onko se jo aktivoitunut (selittämättömiä drone havaintoja,  rautateiden tekniset ongelmat yms…).

 

 

6 vastausta artikkeliin “Liettuan suojeluskunta valmistautuu jo pahimpaan”

  1. Kohta joku räksyttää suojeluskunnista jonkun vanhan sukulaisensa katkeruuden takia.

    1. Mulle on sama millä nimellä jokin maapuolustus homma on kunhan se toimii kriisin aikana.

  2. Liettuan Suojeluskunnan nimi on KASP. Latvian Suojeluskunnan nimi on Zemessardze. Viron Suojeluskunnan nimi on Eesti Kaitseliit (jonka jäsen olen).

    Valitettavasti Suomeen ei ole vieläkään perustettu uudelleen Suojeluskuntia Puolustusvoimain komentajan alaiseksi puolustushaaraksi.

  3. Ohjustorjuntaa tarvitaan ja riittävä ilmavalvonta. Jos rajan yli niin tarvitaan kaikki ja koulutettuna panssarintorjunta ym asein.

Kommentoi