8 vastausta artikkeliin “Loppuu se tuleminen”

 1. Duuman kansainvälisten asioiden varapuheenjohtaja Svetlana Zhurova – Suomen ja Venäjän suhteet putosivat 24 helmikuuta niin alas kuin vain voi olla mahdollista.
  .
  ” vaikuttaa ..niiden [ Suomen ja Venäjän] solmimiin sopimuksiin negatiivisesti.

  Eikö sopimukset ole sopimuksia niin kauan kuin ne ovat voimassa – venäläisille sopimukset ovat kaiketi varsin liukuva käsite.

  *
  .
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009007791.html
  .
  ULKOMINISTERI Pekka Haavisto kertoi tiistaina, että Suomi alkaa rajoittaa venäläisten turistiviisumeja kymmeneen prosenttiin aiemmasta. Rajoitus tulee voimaan syyskuun alussa.
  .
  Duuman kansainvälisten asioiden varapuheenjohtaja Svetlana Zhurova kommentoi venäläiselle Lentalle, että Suomen päätös voi vaikuttaa maiden väleihin ja niiden solmimiin sopimuksiin negatiivisesti.

 2. ”Ulkopoliittisen instituutin johtaja Mika Aaltola on samoilla linjoilla siitä, että venäläisille myönnettäviä viisumeita tulee rajoittaa nopeasti.

  – Fakta on kuitenkin se, että Venäjältä on uhkailtu Suomea yllätyksillä. Fakta on myös se, että Venäjä käyttänyt turismia muuhunkin (kuin) nähtävyyksien katseluun, Aaltola kirjoittaa Twitterissä.” (MTV)

  Näinhän se…

 3. Hyvä päätös, mutta onko EU niin saamaton ettei edes tuon tason päätöstä? EUlle ei hyvää seuraa jos näin.

 4. Ryssiltä satelee päivittäin uhkauksia ja sitten vielä ihmetellään miksi heitä vihataan.
  .
  Duuman jäsen Vitali Milonov ei ilmeisesti kykene tuntemaan vähäisintäkään empatiaa ukrainalaisia kohtaan.

  ******
  .
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009008472.html
  .
  Venäjän kohukansanedustaja viisumien rajoittamisesta: Suomi joutuu vielä katumaan

  Venäjän homopropagandalain isänä tunnettu kansanedustaja Vitali Milonov arvioi, että Suomen viisumirajoituspäätöksen taustalla on patoutunut venäläisviha ja taipumus ajautua aina väärään seuraan.
  Suomen päätös herätti Venäjällä välittömästi tuomitsevia reaktioita. Värikkäimmin kommentoi pietarilainen kansanedustaja Vitali Milonov, joka kuuluu Venäjän duumassa Suomi-ystävyysryhmään.
  Milonovin mukaan Suomen viisumipäätös kertoo siitä, että maa on kiiruhtanut panemaan toimeen Venäjän vastaisia pakotteita poikkeuksellisen innokkaasti.

  [..pakotteita poikkeuksellisen innokkaasti .” – varman tästä on paljon pienempi haitta teille kuin mitä on teidän tekojen haitta ukrainalaisille.]

 5. Siteeraan Ylen sodan seurantaketjua.

  – Jos Suomen kansalainen haluaa tankata autonsa venäläisellä huoltoasemalla, allekirjoittakoon ennen ostosta asiakirjan siitä, että hän tukee sotilaallista erikoisoperaatiota Ukrainassa, Ivanov esitti Telegram-viestipalvelussa Venäjän valtiollisen RIA Novosti -uutistoimiston mukaan.

  Mainittu Ivanov on Yhtenäinen Venäjä -valtapuolueen kansanedustaja Maksim Ivanov.

  Sinänsä kannatan ideaa koska se ei muuta mitään. Jokainen joka käy itärajan väärällä puolella tankkaamassa jo teoillaan tukee siviilien murhaamista, aivan kuin olisi itse antamassa hyökkäyskäskyn.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *