Mäkynen väittää ettei Baltiat ja Puola ole oikeusvaltioita

Eilisestä a-Studiossa poimittua. Taas umpi punainen SDP:n edustaja väittää ihan omiaan. Missä näitä koulutetaan? Onko joku ”aivopesukoulu” näitä varten! Äijähän valehtelee! Vai ei Viro, Latvia, Liettua ja Puola ole oikeusvaltioita!!!

Siitä! Video aukeaa suoraan tähän blogiin. Kuunnelkaa tarkkaan!

8 vastausta artikkeliin “Mäkynen väittää ettei Baltiat ja Puola ole oikeusvaltioita”

 1. Ihmettelen miksi demarit laittavat Mäkysen niin usein TVn politiikkaohjelmiin. Liian usein tulee näitä sammakoita ja lausuntoja joiden asiantuntevuus on kyseenalainen.
  Nuoruuden innolle tyypillinen hioutumattomuus, töksäyttely ja ehdoton oikean totuuden haltijuus, ehdottomuus ovat piirteitä jotka nostavat kuulijassa ja kanssakeskustelijoissa vastakarvaa, ei synny hedelmäistä keskustelua noilla eväillä.
  Voisiko taustalla olla nuoruudella nuorten miesten ja miksei naistenkin kosiskelu, vähän kuin puheenjohtajan mallia kopioitu.

 2. Näillä EU-valtioilla oikeusvaltion raja on siinä ja siinä, kun eivät hyväksy, että hädässä olevia venäjän opposition edustajia ei saa päästää tappokoneitosta pois.

  Mutta, eniten minä ihmettelin täystollo Tavion persu-puoskarointia Fortumin teemasta. Miten tällainen tollo voi olla oikeuden edustaja ja juristi ja kansanedustaja hylkäämässä Suomen neuvotteluprosessin tulosta Euroopan suurimmassa taloussopassa, josta selvitään kuivin jaloin.

  1. Perus HK puolustaa taas punaisia nuoria kuten tätä Mäkystä. Ihmeellistä, onko teillä ”rakkaussuhde”?

  2. ”Hädässä olevat” oligarkkiraukat ja yläluokka pitää ilman muuta päästää vapaasti liikkumaan Euroopassa Lappeenrannan lentokentän kautta.
   Onhan se noloa, että heitä ei päästetä elelemään yltäkylläisesti kansalta varastamillaan rahoilla

 3. Verkkouutiset tietää kertoa:

  ”Kokoomuksen kansanedustaja Atte Kalevan mukaan Suomessa ”punainen” eliitti on perinteisesti suhtautunut baltialaisiin, puolalaisiin ja muihin itäeurooppalaisina pidettyihin kansakuntiin hyvin ylimielisesti ja alentuvasti.

  – Samaa asennetta esiintyi myös tässä Helsingin Sanomien pääkirjoituksessa, jossa annetaan ymmärtää etteivät Venäjän vastaisen rajansa kiinni pistäneet Viro, Latvia, Liettua ja Puola olisi oikeusvaltioita. Toisin kuin vastuullinen ja lakeja noudattava Suomi, Atte Kaleva kirjoittaa Twitterissä.

  Helsingin Sanomissa 17. syyskuuta julkaistussa pääkirjoituksessa puolustellaan Suomen linjaa olla kieltämättä kategorisesti venäläisten turistiviisumeja”

 4. Pääpaino oli korostaa EUn yhtenäisyyttä ja jos se saataisiin aikaan EU olisi vahva.
  En ymmärrä miksi meillä ollaan Putinin asialla ja pyritään poukkoilemaan?

Kommentoi