Muskin Twitter kauppa sinetöity

Vihdoin Musk on Twitterin ohjaimissa. Alku on jo vauhdikas kun tunnetusti huumepäissään monesti oleva ja ADHD oireinen Musk pääsi vauhtiin. Twitterin johtoa on jo erotettu ja kohta tullaan ehkä näkemään kun elinikäisen bannin saanut Trump luultavasti saa taas oikeudet jakaa kirjoituksiaan alustalla.

Tulossa vauhdikkaita tilanteita, sekoilua, ylä-ja alamäkiä. Tivoli on täällä!

Mediat: Elon Musk omistaa nyt Twitterin ja jakoi heti potkuja yhtiön johtajille https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009164321.html

8 vastausta artikkeliin “Muskin Twitter kauppa sinetöity”

  1. Vapaus tarkoittaa myös vastuuta.
   Täysin perätön valehteleminen ei kuulu sananvapauden periaatteisiin.

 1. Nyt kun Twitterin johto jotka varsinkin pistivät Trumpin banniin on pistetty talosta ulos niin alkaa taas Trumpin vaaliohjelmaa tulemaan tältä alustalta. Nyt kaikki Trump mieliset kuulemaan kun tyyppi istuu paskalla ja twiittailee samalla kuinka sitä maailmaa pitää johtaa. Tätähän se teki viime presidentti kautensa aikana.

  1. Jospa ihmiset päättävät vaihtaan twitteristä muihin softiin.
   Koko roska kaatuisi siihen – ihan aiheesta.

 2. Musk pistää fiksuimmat ulos Twitteristä ja hulluimpia tilalle.. kohta tulee Trumpilta twiittiä 😅

  ”Twitterin uudesta suunnasta saatiin viikonloppuna ennusmerkkejä, kun amerikkalaismediat kertoivat miljardööri Elon Muskin antaneen käskyn valmistella yhtiössä mittavia henkilöstövähennyksiä.

  Asiasta kertoivat muun muassa uutistoimisto Bloomberg ja New York Times.

  Washington Postin mukaan tulossa on noin 50 prosentin vähennys. Aiemmin ennakoitiin jopa 75 prosentin leikkausta.” (MTV)

 3. En ole puoleen vuoteen Twitteriä käyttänyt. Ehkä kohta pitäisi taas, niin voisi katsoa somedraamaa. Se on ihan hauskaa seurattavaa joskus kunhan ei ole itse sen keskellä.

  Se, että pystyn olemaan puoli vuotta poissa ja pysymään näin kauniina, fiksuna ja nöyränä, kuvastaa ongelmaa: Musk osti tuotteen, jota ilmankin elää. Voi voi.

  1. Käy katsomassa Janus Putkosen tappelu kaverinsa kanssa joistain olemattomista euroista ja näiden ”votkulimatkoista”. Loistavaa huuhaata 😅

Kommentoi