On varmaan motivaatio huipussaan

Ote Verkkouutisista:

”Brittiläinen historioitsija ja kirjailija Chris Owen on jakanut Twitter-tilillään venäläissotilaan puhelun, jonka Ukrainan turvallisuuspalvelu SBU on kaapannut.

WarTranslated-sivuston englanniksi kääntämästä kaapatusta puhelussa käy ilmi, kuinka Venäjän asevoimien vakinaiset joukot, mobilisoidut reserviläiset ja vangit ryhmitetään puolustusasemiin etulinjassa Ukrainan rintamalla.

Owenin mukaan heidät asemoidaan peräkkäisiin riveihin, ja jokaisella rivillä on käsky ampua edessään olevilta linjoilta vetäytyvät sotilaat.

Siepatun puhelun mukaan ensimmäisessä linjassa ovat vangit. Heitä vartioivat toisessa linjassa olevat reserviläiset, joita puolestaan vakinaiset joukot valvovat kolmannessa linjassa.”

Putin armeijaa käymättömänä KGB toimistorottana luottaa Stalin tyylimäiseen  johtamiseen. Missä ei peräännytä, massa-armeija jossa kaikki on uhrattavissa sekä johdetaan pelolla että sinut ammutaan jos et tottele.

Nyt menee vahvasti 😂

8 vastausta artikkeliin “On varmaan motivaatio huipussaan”

  1. Talvisodassakin neukkujen oma tykistö rankaisi omiaan aina kun hyökkäys epäonnistui.

    1. On varmaan hyvät fiilikset olla ensimmäisessä linjassa 😅😅😅👍. Selviämisprosentti on varmat 0%

    2. Niin paheksuttavaa ja tuomittavaa kuin tällainen venäläinen vankeinhoito, vankeinhoidon puuttuminen, onkin, on muistettava kaiken perustellun moraalisen närkästymisen keskellä että Suomen valtio harrasti tätä samaa vuonna 1941 ns. jatkosodan hyökkäysvaiheen aikana.

      Sodan hyökkäysvaihe oli sotilaallisesti menestyvä mutta tappioluvut olivat suuremmat kuin koko talvisodassa olivat olleet. Tässä tilanteessa Suomen hallitus keksi värvätä vankiloiden vangeista vapaaehtoisia etulinjan sotilaita vapautumislupauksia vastaan. Perustettiin erityisyksikkö, pataljoona jonka komentajaksi tuli jääkärieverstiluutnantti Nikke Pärmi, itsekin nuoruudessaan miestaposta istunut. Pataljoona vietiin etulinjaan koviin taisteluihin. Kokemukset olivat saman tapaisia kuin Venäjän vankiyksiköillä Ukrainan sodassa. Huomattava osa vankisotilaista siirtyi heti vihollisen puolelle kun monet olivat poliittisia vankeja, kommunisteja, joiden kynnys vaihtaa puolta oli matala, Venäjänkin vankisotilailla on matala kynnys siirtyä sukulaiskansan riveihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *