Ostatko imperialistisen Venäjän polttoainetta

Näyttää siltä että kansalaisten boikotti Lukoilia (Teboil) vastaan on noussut vauhdilla. Bensa ei liiku letkua pidemmälle, vain eväät asemilta kiinnostaa kuluttajia. Venäjän lonkerot pitää katkaista niin se tukehtuu omaan mahdottomuuteen. Aseentonta taistelua imperialistista Venäjää vastaan!

5 vastausta artikkeliin “Ostatko imperialistisen Venäjän polttoainetta”

 1. Tokmannin isku kohti Venäjän lonkeroita:

  ”Teboilin tuotteet ja muut venäläistä alkuperää olevat tuotteet poistuvat Tokmannilta
  Kauppaketju Tokmanni on lopettanut Teboilin öljyjen ja teknokemikaalien sekä muiden venäläistä alkuperää olevien tuotteiden hankinnan, yhtiö kertoo tiedotteessaan. Tuotteet poistuvat kaikista myymälöistä ja verkkokaupasta, kun varasto loppuu. Jäljellä olevien tuotteiden myyntituotot lahjoitetaan humanitääriseen apuun Ukrainaan.

  Tokmanni lopettaa myös muun muassa venäläistä alkuperää olevien kodin tekstiilien sekä vapaa aikaan ja lämmitykseen liittyvien tuotteiden hankinnat.” (IS)

 2. Kansamme yksimielisyys on ao tähän tilanteeseen. Vihreä Kari ei ole kartalla ilmastonsa kanssa, oikeammin heiltä olisi ilmastoteko ponnistella sodan lopettamiseksi. Ukrainassa sotatoimet tuottavat suomen päästöjen luokkaa viikossa?

 3. Kaupan alalla toimivana, tiedän aika hyvin mitä tavaraa Venäjältä tulee. En lähde paljastamaan tietojani, koska en ole varmaa mikä on liikesalaisuuksia. Puhtaasti julkisten tietojen pohjalta osaan sanoa että…

  Hyvät uutiset: ei tuota suurenmoista ongelmaa päästä venäläisistä kuluttajatuotteista eroon 100%.

  Huonot uutiset: käyttökelpoisten, jo maassamme olevien tuotteiden osalta pitää pohtia ratkaisuja. En osaa sanoa mittakaavaa, mutta joko ne pitää varastoida (mihin? kuinka pitkäksi aikaa?) tai hävittää (tuhlailevaa, ympäristölle vaarallista) tai keksiä muu ratkaisu.

  Villit kortit: joukossa voi olla sesonkituotteita, joiden katoaminen kaupoista voi herättää murinaa kuluttajissa josta kysymys: jos vaihtoehdot on jättää mukavuustuote ostamatta tai ostaa venäläistä, kestääkö suomalaisen kantti toimia oikein?

 4. En ole ostanut Teboilin asemilta mitään en edes auton lamppuja mulla on lähellä hyvä huoltamo jossa saan muutakin palvelua
  Suosittelen Tamperelaisille asemaa jossa vielä palvelee ihmiset hymy huulillaan terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *