Pätkä kerrallaan…

”Entinen Yhdysvaltojen Euroopan joukkojen komentaja, kenraaliluutnantti Ben Hodges sanoi sunnuntaina viestipalvelu Twitterissä, että hänestä Venäjän federaation hajoaminen vaikuttaa alkaneen.

– Uskon, että Yhdysvaltojen sotatavoitteisiin tässä konfliktissa (Ukrainan sota) tulisi sisältyä Venäjän ”deimperalisointi”. Minusta näyttää siltä, että näemme Venäjän federaation lopun alun sellaisena kuin se tänään näyttää. Meidän on valmistauduttava siihen. Me emme olleet valmiita Neuvostoliiton loppuun, Hodges kirjoittaa.” (KSML)

Näinhän tämä näyttää etenevän. Kun tuon kokoista ”tankkeria” eli Venäjää on ohjattu viimeiset 20 vuotta erittäin huonosti kohti karikkoa niin ei ole kuin yksi vaihtoehto ja se on että karille menee.

Ei ole enää muuta kuin aikajana jota en tässä ennustele. Mutta suunta on perikato.

Yksi vastaus artikkeliin “Pätkä kerrallaan…”

  1. ”Bloomberg on saanut käsiinsä luottamuksellisen sisäisen raportin, jossa venäläisviranomaiset varoittavat, että maata saattaa uhata länsimaiden asettamien pakotteiden vuoksi pidempi ja syvempi taantuma. Raportissa sanotaan, että länsimaiden pakotteet saattavat vahingoittaa sektoreita, joihin Venäjä on nojautunut vuosia pitääkseen taloutensa voimissaan.” (IS)

    Venäjä pelaa sitä venäläistä rulettia. Isketään panos rullaan ja pyöräytetään. Se että nyt pelotellaan länsimaita on todellisuus juuri päinvastainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *