Peruskommari Kimi, leikkii ohjuksilla kun kansa kuolee nälkään

Samaan aikaa kun Pohjois-Korea itkee ja naukuu YK:lta ruoka-apua ja muutakin apua, niin samaan aikaan peruskommari Kimi suoltaa miljardeja dollareita jonninjoutaviin rakettiohjelmiinsa. Esim tämän takia minä en osallistu minkäänlaisiin rahakeräyksiin kun kyse on ”köyhien maiden ruoka-avusta” … hitto mikä maa!

Pohjois-Korea julkaisi ohjuksensa näyttävät avaruus­kuvat – nämä syyt ovat Kimin ennätyksellisten ohjus­kokeiden takana https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008577294.html

2 vastausta artikkeliin “Peruskommari Kimi, leikkii ohjuksilla kun kansa kuolee nälkään”

 1. Minusta ei ole oikeaa kommunismia ollut enää aikoihin ei millään kolkalla. Yksinvaltiaat ovat olleet kautta aikain maansa karille ajaneita.

 2. Kim Jong-un’n toiminta on samaa kuin hänen edeltäjiensä Kim-dynastiassa. Toimintaan liittyy asevoimilla rehvastelu ja ihmisten mielivaltainen teloittaminen. Kansan kärsimyksistä nämä johtajat eivät ole koskaan piitanneet.

  **************************************************************************
  Kim Jong-un
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kim_Jong-un

  Hän nousi maansa hallitsijaksi isänsä Kim Jong-ilin kuoltua 17. joulukuuta 2011, ja hänet nimitettiin virallisesti suureksi johtajaksi 29. joulukuuta 2011.

  Valtakautensa alussa Kim kiristi maansa rajojen valvontaa mutta salli kansalaisilleen samalla suurempia taloudellisia vapauksia. Hän on teloituttanut useita poliittisia vastustajiaan Pohjois-Koreassa. Hän on uhkaillut muuta maailmaa ydinaseilla, mutta vuodesta 2018 alkaen hän on esiintynyt sovittelevasti ja neuvotellut ydinaseiden rajoittamisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *