5 vastausta artikkeliin “Peskovin poikaa sota ei koske koska isi…”

 1. Kaikkein eniten sotaa uhoavat ovat niitä miehiä, jotka katsovaolevansa niin paljon tavallisen kansan yläpuolella, ettei heidän tarvitse lähteä sotaan – madollisesti haavoittumaan tai kuolemaan.

 2. HS 21.9.2022

  ”Nuoria kutsutaan kirjaimellisesti teurastukseen” – Moskovalaiset opiskelijat olivat helpottuneita, että ainakaan vielä liikekannallepano ei koske heitä

  ****
  Käännökset englanniksi ja venäjäksi (voihan olla että, joku venäinenkin seuraa PB:tä)

  ”Young people are literally invited to the slaughter” – Moscow students were relieved that, at least not yet, they are not affected by the mobilization.

  «Молодежь буквально зовут на убой», — с облегчением обрадовались московские студенты, что, по крайней мере, пока, их не коснулась мобилизация.

  1. Nythän Venäjän on pakko kutsua jonkinlaisen sotilaskoulutuksen saaneita eli reservissä olevia koska on kiire. Kyllä ne opiskelijat kerkii myöhemmin lihamyllyyn kun nämä mitkä nyt menee on tuhoutuneet.

 3. Venäjän valtaaman alueen Melitopolin pormestari Ivan Fedorov on selvästi venäjävastainen.

  Hyvä – muttei vain pian kävisi niin, että Melitopolin pormestari putoaa ikkunasta – tämä on nykyisin maan tapa Venäjällä. Hankalat ihmiset on hävitettävä.

  ****
  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009035748.html
  .
  Melitopolin pormestari kehottaa värväysikäisiä miehiä lähtemään pois alueelta

  Zaporižžjan alueella sijaitsevan Melitopolin pormestari Ivan Fedorov kehottaa alueen värväysikäisiä miehiä poistumaan välittömästi, Kyiv Independent kertoo.

  Venäjä aikoo kohdistaa värväystoimintansa Fedorovin mukaan valtaamilleen alueille, erityisesti Zaporižžjaan ja Hersoniin. Hersonin alueen viranomaiset ovat antaneet samansuuntaisen kehotuksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *