Putinista tullut valtiomiesten vitsi

”Venäjän presidentti Vladimir Putin vaikuttaisi joko saapuvan sopimiinsa tapaamisiin Uzbekistanin Samarkandissa hyvissä ajoin, tai sitten muut osapuolet myöhästelevät.

Muiden odotuttamisesta tunnettu Putin sai odottaa toimittajien edessä Kirgisian presidenttiä Sadyr Žaparovia noin puolen minuutin ajan ennen heidän tapaamisen alkua. Venäläisen uutistoimisto RIAn Kremlin pooli julkaisi tilanteesta videon muun muassa viestipalvelu Twitterissä.

Perjantaina pooli julkaisi videon Putinista vastaavassa tilanteessa, kun hän sai jälleen odottaa Intian pääministeriä Narendra Modia.” (KSML)

Ennen oli niin että tämä korkokengäpätkä odotutti muita ja jopa Englannin kuningatarta. Nyt kaikki muut odotuttaa tätä pätkää. Näin teki myös Turkin diktaattori sille.

Pätkästä on tullut julkinen vitsi valtiomiesten tavatessa se 🤪👍

9 vastausta artikkeliin “Putinista tullut valtiomiesten vitsi”

 1. ”Putin sanoi, että Venäjä haluaa “lopettaa konfliktin Ukrainassa”, mutta hänen mukaansa Ukrainan johto haluaa taistella.

  – Me teemme kaikkemme, jotta se (konflikti) loppuisi mahdollisimman nopeasti. Valitettavasti vastapuolen, eli Ukrainan johto on sanonut, että he eivät suostu neuvotteluihin, ja että he haluavat saavuttaa tavoitteensa sotilaallisesti, tai kuten he sanovat, taistelukentällä, Putin sanoi.” (MTV)

  Asiasta uutisoi Reuters.

  Siis..pätkä pistää örkkiarmeijansa marssimaan Ukrainaan, tulee pataan, ihmettelee nyt ettei Ukraina suostu lopettamaan eli antautumaan örkeille ja tälle pätkälle?

  Mitähän tabuja tämä nappailee…😅

 2. Putin syytti Ukrainan joukkoja yrityksistä suorittaa ”terroritekoja”
  Onhan tuo Putin vain hervoton läpänheittäjä.

  Onkohan Putin täysin tietämätön mitä hänen n.s. sotilaansa ovat tehneet ukrainalaisille?

  *
  https://www.aljazeera.com/news/2022/9/17/vladimir-putin-warns-of-serious-response-to-terrorist-acts

  He [Putin] accused Ukrainian forces of attempts to carry out “terrorist acts” and causing damage to Russian civilian infrastructure.

  Hän [Putin] syytti Ukrainan joukkoja yrityksistä suorittaa ”terroritekoja” ja vahingoittaa Venäjän siviili infrastruktuuria.

 3. Venäjän johdossa on joukko ’urheita’ miehiä kuten Putin (armeijaa käymätön), Dmitri Medvedev, Jevgeni Prigožin ..

  Wagner-ryhmää johtava Jevgeni Prigožin – koskas sinä lähdet sotimaan, kun olet niin kovis?

  ***
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/4b2cdbb1-0070-4451-8ee8-889baea89a4a
  .
  Putinin kokki puolustaa sotilaiden värväämistä vankiloista: ”Joko vangit tai teidän lapsenne – päättäkää itse”

  Palkka-armeija Wagneriin haalitaan sotilaita vankiloista.
  Venäjän presidentin Vladimir Putinin varjoarmeijaa, pahamaineista Wagner-ryhmää johtava Jevgeni Prigožin puolustaa sotilaiden värväämistä venäläisvankiloista.

 4. Turun yliopiston kansainvälisen liiketoiminnan professori Kari Liuhto: ”Erilaisiin tekosyihin vedoten Fortum työnnetään pois, ja maksetaan siitä erittäin huono hinta.”
  *
  Käsitykseni on, että venäläiset tekevät ihan mitä heitä miellyttää, eikä siihen tarvita mitään tekosyitä.

  *******************************************************************
  https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009076445.html
  .
  Fortum on vetäytymässä Venäjältä ja siellä sijaitsevien liiketoimintojen myyntineuvottelut ovat yhtiön mukaan loppusuoralla. Fortumilla on yhdessä Uniperin kanssa Venäjällä noin 7 000 työntekijää ja 12 voimalaitosta. Omaisuuden arvo on useita miljardeja euroja.
  *
  Turun yliopiston kansainvälisen liiketoiminnan professori Kari Liuhto kertoo:
  .
  – Oma veikkaus on se, että erilaisiin tekosyihin vedoten Fortum työnnetään pois, ja maksetaan siitä erittäin huono hinta, hän sanoo.

 5. Kremlin sarjavalehtelija Dmitri Peskov kutsui maanantaina Zelenskyin antamaa lausuntoa kaupungin tilasta ”valheeksi”.

  *
  Haudatut ruumiit (joidenkin kädet) sidottu) löytyi parin päivän sisällä ryssien häätämisestä miehitetyltä alueelta. Ruumiiden ylös kaivaminen vie viikkoja.

  Keropa Dmitri miten ukrainalaiset sotilaat olisivat ehtineet muutamassa päivässä keräämään 450 ruumista.
  (sitomaan joidenkin kädet ja tekemään ruumisiin kidutusten jäljet, pussitamman ruumiit, kaivamaa haudat)

  ****
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b250ecc0-4f6d-4084-b712-50668d37a227

  Venäjä kommentoi Izjumin sotarikossyytöksiä

  klo 16:05: Moskova on vihdoin maanantaina kommentoinut Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyin syytöksiä hyökkääjän suorittamista sotarikoksista Izjumin kaupungissa Ukrainan hiljattain vapauttamilla alueilla.

  Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov kutsui maanantaina Zelenskyin antamaa lausuntoa kaupungin tilasta ”valheeksi”. Asiasta kertoo uutistoimisto Reuters.

  – Tämä on samanlainen skenaario kuin Butšassa, hän sanoi viitaten keväällä paljastuneisiin joukkohautoihin Kiovan esikaupunkialueella.
  Venäjä kiisti myös keväällä olevansa vastuussa Butšan surmista ja väitti hautojen olevan lavastettua provokaatiota.

Kommentoi