Sabotaasi yritykset Suomea kohtaan voi kasvaa…?

Tässä olen itsekin kirjoitellut vuosien varrella tänne ja muuallakin siitä kuinka Venäjä on ostanut / ostattanut bulvaanien kautta kiinteistöjä jotka on strategisesti tärkeillä paikoilla mm ilmavoimien käyttämien lentokenttien vieressä. Ihan tyhjiä taloja ostettu? Jokainen voi ymmärtää mitä se tarkoittaa kriisitilanteessa, sodan aikana…

Sekä on ollut näitä mm Turun saariston kiinteistöjä sekä muualla Suomesta ostettuja kiinteistöjä joihin voidaan ennen sotilaallista iskua varustaa joukkoja ja johtaa sabotaaseja pitkin huoltovarmuus reittejä, iskeä infraan, sähkönjakelun pysäyttäminen, datakaapelien vaurioittaminen, juomaveden myrkyttäminen, luettelo on pitkä.

Tekijöitä näihin iskuihin saadaan ihan tavan kansalaisistakin, jo Neuvostoliiton ajalta on ollut tapana rekrytoida ja voidella henkilöitä omaa isänmaata kohtaan…ja näitähän on, vaikuttimena raha, vakaumus, asema…name it….

Mikään ei ole muuttunut miksikään. Edelleen Suomessa voidaan näitä operaatioita tehdä ja vaikuttamista. On varmasti sellaista vaikuttamista menossa mitä normaali kansalainen ei tiedä tällä hetkelläkään.

Tässä hyvä kirjoitus siitä kuinka meidän sotilaslentokenttiin on yritetty vaikuttaa ja on varmasti paljon mitä PV ja Supo ei kerro turvallisuussyistä:

Yksi vastaus artikkeliin “Sabotaasi yritykset Suomea kohtaan voi kasvaa…?”

Kommentoi