Semmoista

Katsokaapa mikä puolue on noussut eniten. Taitaa olla puolue josta täälläkin puhutaan jatkuvasti.

Ja yllätys…Kepulit putoaa ja vauhdilla. Luultavasti esim Väyrysen blogeja ja siellä hänen  avautumista Kremlin ihannointia kohtaan  ja NATO vihan takia voidaan todeta että Keskusta syöksyy…kuka haluaa äänestää Kremliä kannattavaa puoluetta näinä aikoina? Eivät erota Väyrystä puolueesta  ja tässä se näkyy. Myös Saarikon ”pullan tuoksuista” johtamista ei enää kukaan siedä.

lähde: HS gallup

25 vastausta artikkeliin “Semmoista”

 1. Kokoomus vaan repii lisää kaulaa., mitäs siitä puhuttiin pari vuotta sitten.

 2. Noilla ei ole mitään merkitystä oikeasti paitsi kepulle.
  Eduskuntavaalit keväällä tuovat tuloksen, jossa kokoomus, demarit muodostavat hallituksen vihreiden ja rkp:n kanssa. Ja perstaskusta kepu ”pierasisee” jostakin itsensä vaa’an kielelle.
  Mutta pääministeri on; kuka? Ei ainakaan Orpo, siihen hänen kykynsä ei enää riitä näinä kriisiaikoina.
  Ja epäilen, että Marinkin on saanut tarpeekseen.

  1. Tunnettua että et oikein tykkää Kokoomuksesta Heikki, kun tuppaa se monessa olevan asioista eri mieltä kuin SDP. Mutta kuvittelepas jos tuon huonon Orpon vaihtavat parempaan (Valtonen, Häkkänen) niin kuinka suureksi repeäkään gallup kannatuksen ero Kokoomuksen ja SDPn välillä, eikö se yhtään Sinua huolestuta.

    1. Sosiaalinen epäoikeuspolitiikka ei olekaan ihan pikkujuttu, arveletko jonkun muun kuin Orvon puoluejohtajana olevan erilainen tässä.

     1. Ei siellä oikein valtiomies(nais)tyyppiä näy olevan ainakaan päivänpaisteessa. Ei Mykkänen, ei Häkkänen saati upporikas pankiiri Valtonen. Ehkä Katainen, Stubb, jotka eivät enää leiki pikku ympyröissä.

 3. Kremlin äänikin on herännyt jalasmökistään 😅

  ”Veteraanipoliitikko Paavo Väyrynen peruu ehdokkuutensa ensi kevään eduskuntavaaleissa.

  Väyrysen oli tarkoitus tavoitella paluuta eduskuntaan keskustan listoilta.

  Tämä on herättänyt puolueessa kiistelyä, koska Väyrynen on esittänyt Ukrainan sodasta Venäjän linjaa myötäileviä kommentteja.

  Keskustan Peräpohjolan piirin oli tarkoitus päättää Väyrysen ehdokkuudesta 12. marraskuuta. Väyrynen sanoo tiedotteessaan vapauttavansa Peräpohjolan piirin vastuusta ja peruvansa suostumuksensa olla ehdokkaana.

  Väyrynen vetoaa keskustan alhaiseen kannatukseen ja sanoo, että näköpiirissä oleva vaalitappio on aiottu panna hänen syykseen.” (MTV)

 4. Keskustan suurin ongelma on se ettei perinteiset Kepun äänestäjät ole vasemmistolaisia jollaista politiikkaa puolue on ajanut vihervasemmistolaisessa hallituksessa.

  Pohjanmaan tupailloissa ei myöskään translaki tahi intersektionaalinen feministi ole osallistujien mielissä vaan arkisemmat asiat kuten energian hinta ja sen vaikutukset maa ja metsätalouteen.

  Kokoomuksella menee erinomaisesti ja mielummin Orpo pääministeriksi kuin tuo nykyinen bilehile.

  1. Tuskin PS puoleen jäsenet istuu pirtissä nokisten lestalasten keskellä kuten Kepulit ….taitaa Heikki sekoittaa sivistyneet PS ihmiset näihin luolaihmisiin jotka sikiää kuin kanit…😅

   1. Tällä hetkellä näyttää siltä, että vain demut ja Marin kelpaavat mihinkään…

 5. Konservatiivisille arvoille on tilausta vaikka se kuinka joitain ottaa kupoliin.

 6. No nyt olis ollut Paavolle tilaisuus korjata puolueen kannatus.
  Miksi ei aseteta eduskuntaan pääsylle 10% vähimmäisraja saataisiin selkeytettyä politiikkaamme.

 7. Noonko sieltä hullun miehen kunnasta tullut joskus hyvääkin politiikkaan en ole sellasta vielä huomannut
  Ei liioin nykyinen kepun johto terv tepivaari

 8. En olisi uskonut näkeväni kenenkään kehuvan Stubbia enää sen jälkeen kun kärähti työpaikkakiusaamisesta ja venäjän puolustelusta.

  Se on totta kyllä, että Orpo on täysin hajuton ja mauton päättäjä.

  Se on myös totta, että olen saanut ihan tarpeekseni blingbling-päättäjistä, oli se Vanhanen, Sipilä, Rinne tai Marin, kaikki ovat semmoisia linssiluteita ja salamanvalojen välkkeitä rakastavia imagontekijöitä että pää ei kestä.

  Nyt imagoltaan harmaat naiset ja herrat johtamaan tätä maata, kiitos.

     1. Mitä tekemistä Suomen uutisilla on asian kanssa?

      Kait sentään tiedät mitä henkilöpalvontaa on?

      Jos vastaat edelliseen myöntävästi niin osaatko päätellä kuka tällä foorumilla harjoittaa kyseistä toimintaa vailla minkäänlaista kritiikkiä?

       1. HK alkaa mennä taas PS puolueen vanavedessä.

        Veikkaan että HK on tämän blogialustan parhaimpia PS puolueen puolestapuhujia ja mainosmies. Jos et jauhaisi tästä puolueesta joka päivä niin harvempi kiinnostuisi tästä puolueesta.

        Nyt markkinoit heitä täällä eniten…

Kommentoi