Seuraamme sotaa jossa venäläiset pommittaa ja ampuu siviilejä niin paljon kuin ammuksia riittää

”Venäjä iskee Mariupolin kaupungissa sijaitsevaan Azovstalin teräs- ja rautatehtaaseen bunkkeripommeilla, Ukrainan presidentin neuvonantaja Myhailo Podoljak sanoi tiistaina Twitterissä.

– Maailma katsoo lasten murhaamista netissä ja vaikenee, Podoljak kirjoitti.

Mariupolin kaupunginvaltuusto kertoi maanantaina, että yli 1 000 siviiliä on suojassa Azovstalin tehtaan alla olevissa kellaritiloissa.” (IS)

Seuraan suoraa lähetystä YK istunnosta jossa käydään läpi Venäjän toimia Ukrainassa. Parhaillaan nyt Venäjän edustaja valehtelee ”silmät päästään” ihmeellisiä asioita mitä he tekee Ukrainan hyväksi…heillä on vain operaatio menossa…

Paskaa saa puhua mutta voisiko joku tukkia venäläisten suut kun ne vain valehtelee, se on nyt jo enemmän sääntö kuin poikkeus.

5 vastausta artikkeliin “Seuraamme sotaa jossa venäläiset pommittaa ja ampuu siviilejä niin paljon kuin ammuksia riittää”

 1. Venäläisillä on vain ”rauhanturvaajia” Ukrainan operaatiossa kertoo tämä edustaja…😅😅😅. Ei edes aivopesty enää usko mitä nämä jauhaa!

 2. Ei se ole enää mitään sotaa, se on puhdasta ”joukkoteurastusta”. Karjaakin lopetetaan paljonkin asiallisemmin.

 3. Kenraali Aleksandr Dvornikov johtanut venäläisjoukkoja aiemmin Syyrian sodassa ja Tshetshenian toisessa sodassa.

  Aleksandr Dvornikovin on ansainut pinssinsä rintaansa tapattamalla siviilejä.
  .
  Tšetšenia (Groznyi ) ja Syriassa (Aleppo) oli ryssien helppo sotia – vastusta ei ollut, piti vain pommittaa alueen rakennukset (samalla ihmiset) hajalle.
  .
  Kuva:

  https://is.mediadelivery.fi/img/978/cfc7b044a7d73689b11f1bfbf4905663.jpg.webp

  Putin nimitti Ukrainan sodan johtoon Aleksandr Dvornikovin.
  *

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008742849.html

  Tällainen on venäläisjoukkoja johtava kenraali Aleksandr Dvornikov – ”Ansio¬luettelo sisältää julmuutta siviilejä kohtaan”

  Venäläisjoukkojen uusi kenraali, Venäjän eteläisen sotilaspiirin komentaja, kenraali Aleksandr Dvornikov, 60, on johtanut venäläisjoukkoja aiemmin muun muassa Syyrian sodassa ja hän on taistellut Tshetshenian toisessa sodassa. Sotilasuransa hän aloitti joukkueen komentajana vuonna 1982, kertoo Guardian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *