Sofi Oksanen kertoo ketkä ne maanpettureita on

En tässä sen ihmeemmin avaudu. Eiköhän kaikki tule selväksi 45 sekunnin puheessa. Loppu kaneetti olisi että nämä pitäisi raudoittaa ja viedä kuulusteluihin ja häkkiä useampi vuosi.

9 vastausta artikkeliin “Sofi Oksanen kertoo ketkä ne maanpettureita on”

  1. Se on totta, että moraaalisesti monet venäjän kanssa toimineet ja sieltä rahat lypsäneet ovat olleet arvostelukyvyttömiä.
    Mutta kumma kyllä kaikki me olemme saaneet halpaa sähköä töpselistä ja matkustelleet rajan yli ja myös toisin päin, lypsäneet rahat idän tulijoilta.
    Kas kun siihen hyvään aikaan ei ollut näin suurta mölyä kuin muutamilla nyt, että mitä minä sanoin. Mutta siihen se sitte jäi.
    Mölyapinoita riittää ja takarivin taaveja.

    1. En todellakaan ole matkustellut rajan yli tai hiffannut näitä. Sähkönsiirto hinta kyllä kallistui tuossa Kataisen aikana mutta se että nämä Suomen ”nimihenkilöt” möi periaatteensa Kremlin tarjotessa valtaa ja rahaa on maanpetturuus.

      1. Ei siihen silloin kukaan viranomainen puuttunut.
        Nyt, puututaan, kun tilannne on tämä esim. Hesarin oikeudenkäynti puolustusvoimien viestikeskuksen asiassa. Siinä ollaan oikean asian kanssa liikkeellä.
        Nämä muut ovat moraalipoliittista propagandaa.

          1. Se on ”moraalipoliittista propagandaa”, kun jo aikanaan arvosteli kaasuputkihommaa ja noiden ryssän nuolijoiden toimintaa riskiksi.

            1. Ei se, vaan se nyt. Kysymys herää, miksi ”nyt oikeassa olijat” eivät saaneet ääntään kuuluviin kuin vasta nyt ?
              Stubb itse tunnusti , nyt, olleensa 4-5 asiassa väärässä.

              1. Johtuisikohan siitä, että, kun joku yrittipuhua asiasta, ne suuna päänä huseeranneet poliitikot ja ”asiantuntijat” välittömästi haukkuivat lyttyyn ja syyttivät russofobiasta.

  2. Yleensä kärpäset lentävät ansaan – ennen oli kärpäspaperia ja se houkutteli …

  3. Lisään tämän vielä tähän, tätä mieltä olen minäkin:

    ”Oksanen toteaa, että Venäjällä on äärinationalisteja, jotka kannattavat vieläkin rajumpia sotatoimia. Sekä tietysti vähemmistö, joka vastustaa sotaa, mutta merkittävä osa heistä on poistunut maasta jo hyvissä ajoin.

    – Jotkut ovat olleet sitä mieltä, että kyseessä on yhden miehen sota, tai yhden diktaattori sota. Se ei pidä paikkaansa.

    – Kyllä ne ovat tavalliset venäläiset, jotka ovat osallistuneet innokkaasti esimerkiksi vihapuheen levittämiseen ja imperialististen käsitysten levittämiseen. He ovat mahdollistaneet Putin-kollektiivin vallan.” (IS)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *