Sotasiivestä hyvää iltaa

Olen puhunut täälläkin koko ajan että Venäjä haluaa vielä hyökätä Suomeen. Ne on eräiden mielestä mielikuvitusta. Ei ole Munchenin kokouksen mielestä mielikuvitusta…

”Puolan Morawieckin mukaan on vaarallista, jos Putin lähtee hyökkäysten tielle, koska silloin se voi hyökätä Ukrainan lisäksi myös muihin Euroopan maihin. Hän mainitsee Baltian maat, Suomen ja Puolan.” (IS)

Aika ”ruudinsavuisia” sakkia ja ”sotahulluja” varmaan tuolla kokouksessa vai..?

11 vastausta artikkeliin “Sotasiivestä hyvää iltaa”

 1. ”Venäjä haluaa vielä hyökätä Suomeen. Ne on eräiden mielestä mielikuvitusta.”
  [ Näitä ’eräitä’ löytyy valitettavan paljon.]

  *
  Hmm –ei ole minunkaan mielestä mielikuvitusta.

  Monella ihmiselä, ei yksin Suomessa, on halu pistää päänsä pensaaseen – ei haluta uskoa selviä merkkejä.

  1. Putinin sodat :

   – Toinen Tšetšenian sota
   – Georgian sota
   – Ukrainan sota, mikä on jatkunut jo 8 vuotta
   – Krimin anneksointi Ukrainan sodan aikaan osaksi Venäjää.

   Sekä tämä tyyppi haluaa vallata Baltian maat ja Suomen

 2. Onkohan Putin dementoitumassa?

  Jotenkin olen saanut käsityksen, että valehtelemalla mahdollisimman paljon Putin uskoo saavuttavansa jotain.

  ******************************************************************************
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/venaja-karkottaa-yhdysvaltain-moskovan-suurlahetyston-apulaispaallikon/8357994#gs.plgm15

  17.2.2022
  *
  CNN: Venäjän taisteluosastot alle 50 kilometrin päässä Ukrainan rajalta – vaatii Yhdysvaltojen joukkojen vetämistä Keski- ja Itä-Euroopasta
  .
  CNN: Venäjän joukot rajan läheisyydessä
  .

  Yli puolet Venäjän Ukrainan läheisyyteen sijoittamista joukoista on nyt alle 50 kilometrin päässä Ukrainan rajasta, kertoo CNN. CNN pohjaa tietonsa länsimaisiin viranomaislähteisiin.

  Näiden viranomaisten mukaan alkuviikosta Venäjä alkoi siirtää 14:sta taisteluosastoa Ukrainaa kohti. Nyt nämä ryhmät ovat saavuttaneet kohteensa ja Venäjällä on kasassa ”poikkeuksellinen voima”.

  Venäjän joukkojen kuvaillaan olevan riittävän suuret, jotta se voisi hyökätä Ukrainaan. Vielä äskettäin Suomen entinen tiedustelupäällikkö Pekka Toveri arvioi MTV:lle, etteivät Venäjän Ukrainan läheisyydessä olevat joukot ole riittävän kookkaat koko Ukrainan kattavaan hyökkäykseen.

  1. Siellä on arviolta 190 000 sotilasta ja kalusto. Eiköhän rähinä ala ihan perinteisesti epäsuoralla tulella ja ottamalla ilmaherruus. Maavoimat sitten kun se on tarpeen. Ei tämä touhu ole muuttunut miksikään.

 3. Alla yksi esimerkki, joka tukee epäilyksiäni Putinin henkisetä tilasta.

  [ Väitteen esitti Putin Scholz’n käydessä Moskovassa.]

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008608788.html

  19.2.2022

  Saksan Scholz: Venäjän väitteet Donbassin alueen kansanmurhasta ovat naurettavia

  Saksan liittokansleri Olaf Scholz sanoo, että Venäjän väitteet kansanmurhasta Ukrainan Donbassin alueella ovat naurettavia. Scholz kommentoi asiaa Münchenin vuotuisessa turvallisuuskonferenssissa tänään.

 4. Toivotaan että äijä Scholz olisi muuttanut tapansa. Venäjän aggressiota vastaan tarvitaan yhteistä tahtoa maiden kesken.

  *

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008545415.html

  STASIN lämmin kiinnostus johtui Scholzin läntistä asevarustelua arvostelevista kannanotoista ja tämän asemasta sosiaalidemokraattisen puolueen SPD:n nuorisojärjestön Juson johtoportaassa.

  Scholz vastusti 1980-luvun alussa avoimesti silloisen liittokanslerin ja puoluetoverinsa Helmut Schmidtin päätöstä sallia ydinkärjin varustettujen niin sanottujen euro-ohjusten sijoittamisen Länsi-Saksaan. Scholzin poliittiset kannat olivat sekä DDR:n että Moskovan mieleen.

  Euro-ohjukset olivat Naton vastaus Neuvostoliiton uusille keskimatkan SS-20-ydinohjuksille, jotka oli suunnattu läntiseen Eurooppaan. Yhdysvallat ja Neuvostoliitto sopivat myöhemmin näiden ohjusten poistamisesta ja purkamisesta.

 5. Hitler aikanaan ja se yksinvaltiaiden nousu ja lopulta tuho…
  Oikeasti kaikki naapurimaat ovat vaarassa niin kauan kunnes maailma herää…

 6. Putin valehteli jälleen, niinkuin Hitlerikin teki aikoinaan. Sanoo yhtä tekee toista. Näinköhän tekee Likasankosta nukkehallitsijan ja ottaa haltuunsa Valko-Venäjän samalla..🤔

  Valko-Venäjä ja Venäjä jatkavat yhteisiä sotaharjoituksiaan, joiden piti päättyä tänään https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008628863.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *