Tälläistä tekee Venäjä siviileille nyt Ukrainassa

En kommentoi tätä enemmän mutta eräs  tuntuu täällä hyväksyvän Venäjän toimet. Siinä on koko perhe tapettu. Kuva ei herkille. Kuvaaja on palkittu Lynsey Addario The New York Times lehdestä.

Venäjä tekee parhaillaan juuri nyt sotarikoksia ja se tullaan siitä vielä rankaisemaan sekä kaikki tälläisen kannattajat joutaa hävetä!

15 vastausta artikkeliin “Tälläistä tekee Venäjä siviileille nyt Ukrainassa”

  1. Ja tiedoksi hölmöimmille, jos näitä rikoksien tekoja ei julkaista vaan pistetään pää lumihankeen ja persiljaa korviin koska ikuinen ryssä pelko niin kannattaa sitten myös pitää se kommentointi omana tietona. Putin tekee maailmassa nyt sellaista tuhoa ettei ole viimeksi tapahtunut kuin toisen maailmansodan aikana.

    Koko Venäjän valtio on syyllinen niin pitkään kuin tämän annetaan tapahtua, johti vaikka itse helvetti sitä maata niin se pitää syrjäyttää ja saattaa oikeuden eteen!

    1,5 miljoonaa ukrainalaista on paennut omasta maastaan! Tämä on katastrofi ja monen ihmisen tulevaisuus on hukattu.

    Kaikki Venäjän kannattajat on yhtä syyllisiä tähän kuin Putin itse.

    1. Ne ei olleet mitään partisaaneja vaan venäläisiä sotilaita. Tappoivat naisia ja lapsia ja raiskasivat nämä ensin. Ihmisiä nyljettiin elävältä, poltettiin elävältä. Siviilejä.

    1. Kuittaa kun tämä vetää minun ja Putkisen nimen pois blogistaan. Se riittää 👍

  2. Tätä mieltä tavallinen venäläinen ja ukrainalainen ovat:

    ”– Olemme palaamassa Neuvostoliiton aikaan. Silloin sielusi puhui yhtä, suusi toista ja tekosi jotain kolmatta, Ljudmila sanoo.

    Suomalaisille hän antaa pyytämättä neuvon:

    – Liittykää Natoon, hän sanoo.”

    Suomen ja Venäjän rajalla aistii venäläisten pelon – ”Putin tuli hulluksi” https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008660263.html

  3. Kalle näköjään poisti bloki-avauksensa. Toivottavasti ei minun kommentin vuoksi kun ehdin kommentoida.

    1. Siivoan tämänkin blogin, ei tarvitse tämän tyypin jatkossa kirjoitella toisista paxkaa. Siivosin omalta osaltani minun kirjoittaman nimen pois. Jokainen päätelköön itse kuka harjoittaa mitä nyt harjoittaakin…

  4. Sodassa tulee aina kärsimään ne joita ei kyetä poistamaan sodan jaloista minun tutuissa ei ole ainuttakaan jotssa Putinin toimet hyväksyttäisiin
    Kaikki ne tuomitsee ne kokonaan terv tepivaari

  5. Putinin porukka on turvassa bunkkerissa– toisin on ukrainalaisilla
    Puolitoistavuotiasta poikaa Kirilliä ei kyetty pelastaman.

    Kuolinsyy: Venäläisten tykistöisku

    *******************************************************************************
    https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008663186.html

    PERJANTAINA uutistoimisto AP:n kuvaaja seurasi epätoivoisia hetkiä Mariupolin sairaalassa. Marina Yatsko toi miesystävänsä Fedorin kanssa pariskunnan 18 kuukautta vanhan pojan hoitoon. Kirill-pojalla oli vakavia vammoja, jotka olivat AP:n mukaan syntyneet tykistöiskussa.

    Lopulta lohduttomat vanhemmat kumartuvat verisen huovan yläpuolelle. Kirilliä ei kyetty pelastaman.

  6. Että ei syntyisi mitään paineita, eikä mitään vääriymmärryksiä, niin minä poistin moderaattorin ominaisuudessa. Poistin yhden blogin jossa taas kerran reviteltiin toisen blogistin ominaisuuksilla.Toisen siisti kirjoittaja itse pyynnöstäni.

  7. Ryssän tukijat eivät siedä, että ryssää vaaditaan tilille rikoksistaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *