Tampere ruokkii Venäjää ja näin sen sotaa Ukrainaa vastaan

Ei tässä muuta, kuvakaappaus on iltapäivälehden sivuilta. Punainen kaupunki näyttää olevan aina punainen vaikka naapurissa on diktatuuri….silti kannatusta löytyy jopa koko kaupungin tasolla, erikoista koko Suomen mittakaavassa…

Venäläisöljyä virtaa edelleen Tampereen Sähkölaitokselle – Teboil peittänyt autojensa logoja https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/dc21bcfa-8128-40b7-81c4-7fafeb0885c0

12 vastausta artikkeliin “Tampere ruokkii Venäjää ja näin sen sotaa Ukrainaa vastaan”

  1. Kuinka saada asia kuulostamaan hienolta:
   ”Ikonen sanoo, että Teboil-yhteistyön kaltaiset hankinnat ovat yhtiön operatiivisia ratkaisuja, joista se vastaa itse. Kaupungin konsernijaosto nimeää sähkölaitoksen hallituksen ja seuraa yhtiön toimintaa. ”Se on meidän mekanismimme ohjata yhtiötä.””
   — käytetään koristeellisia ilmaisuja kuten ”operatiiviset ratkaisut”, ”Konsernijaosto” ja ”ohjausmekanismimme”.

   Kuinka perustella tekosyyt oikein:
   ”Hän [Laitinen] kuitenkin huomauttaa, että Teboil on tehnyt öljytoimituksia Tampereen Sähkölaitokselle jo pitkään, ja sen kuljettajilla on laajaa kokemusta öljysäiliöiden turvallisesta täyttämisestä.”
   — Signaloidaan hyveitä kuten ”laaja kokemus” sekä ”turvallinen täyttäminen”.

   Tulipahan kuorrutettua. Haluaisin koristella kakun! Saanko myös marengin kahvikuppiini?
   Tuossa kehyksen toisella puolen (joka ehkä heijastelee myös omaa ulkopuolista sisäpuolta) hopeista kalseuttaan hermoileva järvi puski ankkaa, joka nielaisi annoksen niljaista suomuisuutta, jonka aikaa haukkovat leuat sekä tyhjä silmä vaimenivat veden kärsimättömyyteen. Eilen illalla tunsin syvää melankoliaa katsellessani auringon magentassa valkoisena hohtavaa-keinuvaa lintua.
   Ehkä sitruunavettä sittenkin.

 1. Tässä on Teboil ottanut autoistaan tunnukset pois ja öljyä on ajettu salaa,,,eli Tampereen johdossa ja päättäjillä on pitänyt olla jokin tieto…nyt vain jäivät kiinni.

  Tajuattehan että Tampere on Kiovan ystävyyskaupunki….ja Tampere ruokkii Venäjää sodassa Ukrainaa vastaan. Todella sairasta.

  1. Eipähän ole teboililla tullut koskaan edes poikettua ei edes kahvilla tuotteet ei ole sen arvoisia mistään kohtaa terv tepivaari

 2. Se on aina se haaste että missä mekaaninen asioiden hoito loppuu ja missä politiikka alkaa.

  Tietenkin Juhani sanoo asian just kuten se on, mutta en minä täysin vailla ymmärrystä ole niitä kohtaan joiden vastuulla on huolehtia että talvellakin tulee lämpöä koteihin.

  1. Ukrainassa ongelmat on hiukka isommat kuin Tampereella missä rahvas odottaa saavansa sähkösaunassaan kunnon löylyt…

 3. Ei nyt sinänsä yllättäisi, että Tampereen kaupunki (poliittinen valopääjohto ja johtava suojavirkamiehistö) olisi tässäkin täysin pihalla, tietämättä/ymmärtämättä asiasta yhtään mitään.

 4. Teboilin tankkiautot liikkuvat peitetyin logoin – ei ihme, ryssätausta hävettää
  *
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8529fcb7-cdf8-49e4-808d-df246974dada
  .
  15.8.2022

  Varikolla bongattu teipattuja autoja: osa HSL:n busseista tankataan Teboilin polttoaineella

  HSL ei ole toistaiseksi kieltänyt liikennöitsijöitään tankkaamasta Teboilin polttoaineella.

  Kuva:
  https://img.ilcdn.fi/FR0SS3KyR_qWYFFYSa6IWUs-5GY=/full-fit-in/612×0/img-s3.ilcdn.fi/6912f3d02e95531a6b1a36b00e14db8a592733926f14ff5a9971032c6ac84f97.jpg

  Esimerkiksi Espoon Mankkaalla on havaittu teipattuja tankkausautoja HSL:n varikolla.

  *
  Liikennöitsijämme ovat tehneet eri sopimuksia eri bensa-asemien kanssa, eli esimerkiksi Teboilin kanssa. Alamme pian kilpailuttamaan uutta liikennettä, ja olemme miettineet, miten täsmennämme poissulkemisperusteitamme tulevissa tarjouskilpailuissamme.

 5. Suomen valtio – boikotteja ja tukiaisia, onpa sekavaa

  ***
  https://www.is.fi/autot/art-2000009006770.html
  .
  Suomen valtio maksaa Oy Teboil Ab:lle yli 150 000 euron edestä infrastruktuuritukea – listalla viisi paikkakuntaa
  SUOMEN valtion budjetista maksetaan Teboilille yhteensä 156 443 euroa infrastruktuuritukea, jolla Oy Teboil Ab rakennuttaa yhteensä 10 sähköautojen tasavirtalatauspistettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *