Tuskastuneet venäläiset eivät saa oikeutta Suomen rajoilla…

Kun raja vihdoin jollain kaavalla saatiin suljettua niin nyt venäläiset jotka ei pääsekään sankoin joukoin juhlimaan Suomeen ovat tyrmistyneitä. Siinä lyhyt ote HS jutusta. Siis eikös ole aivan kauheaa!

 

”Rajavartiosto on nähnyt tuoreen maahantulotiukennuksen tyrmistyttämiä ihmisiä.

”Pettymyksen voi nähdä ihmisen kasvoista. Mutta kyseessä on valtioneuvoston periaatepäätös, jota meidän on noudatettava. Maahan päästetään vain yksi kiinteistönomistaja kerrallaan”, sanoo kapteeni Misa Hattunen Kaakkois-Suomen rajavartiostosta.

Valeri Gassi arvostelee tapaa, jolla maahantulorajoitukset toteutettiin.

”Olen juristi, ja olen aina arvostanut Suomea sen vuoksi, että se on oikeusvaltio. Viisumirajoituksia ei kuitenkaan toteutettu oikeusvaltion periaatteiden mukaisesti. Tämä on kiusantekoa.”

”Me emme ole aloittaneet sotaa emmekä halua sitä, mutta meitä rangaistaan siitä”, sanoo Valeri Gassi.

”Fjodor rakastaa Imatralla olemista. Hän itki matkalla kuullessaan, ettei ehkä enää pääse sinne. Nyt hän miettii, mitä tavaroita häneltä jäi Imatran taloon”, sanoo Jelena Gassi ja pyyhkii kyyneliä.” (HS)

Voi kyynel! Venäläiset suoraan valehtelee etteivät he aloittaneet sotaa! Venäläiset on ostaneet Suomesta kiinteistöjä tyyliin että yhden kiinteistön omistaa useampi ja tällä tavalla olisivat tulleet tänne nyt makoilemaan kun samaan aikaan sotivat ukrainalaisia vastaan aloitettuaan sinne sodan 02/2022.

Kuinka voimme korvata näille venäläisille heidän kärsimykset kun Suomi ei toimi heidän pillin mukaan!

8 vastausta artikkeliin “Tuskastuneet venäläiset eivät saa oikeutta Suomen rajoilla…”

 1. Kun tuon jutun lukee niin venäläinen juristi voi sanoa että Suomi on oikeusvaltio ja hän ei saa nyt oikeutta 😅😅😅. Miksi ei tämäkään ole omassa maassaan Venäjällä ajamassa lakeja ja asetuksia jolla se oma maa olisi oikeusvaltio 🤣🤣🤣

 2. Kuittaisit nyt Valeri Gassi vähään suhteuttaa asioita – Viisumirajoitukset EU-alueelle ja mitä te ryssät olette tehneet Ukrainassa.

  Kenenkään ryssän ei pidä vaatia oikeusvaltioperiaatteita mistään , ennen kuin te itse edes vähän kunnioitatte oikeudenmukaisuuta.

  **************************************************************************
  Valeri Gassi arvostelee tapaa, jolla maahantulorajoitukset toteutettiin.

  ”Olen juristi, ja olen aina arvostanut Suomea sen vuoksi, että se on oikeusvaltio. Viisumirajoituksia ei kuitenkaan toteutettu oikeusvaltion periaatteiden mukaisesti. Tämä on kiusantekoa.”

  1. Tämä kuinka nyt käyttäytyvät kertoo jo paljon tuon kansan luonteesta

 3. Venäjä on täysin autokratia. Tälläisen maan kansalaisten (ovat itse johtajansa halunneet) on turha tulla huutelemaan demokraattiseen maahan kuinka ne asiat pitää hoitaa jotta heillä olisi täällä jotain oikeuksia.

 4. ”Valeri Gassi arvostelee tapaa, jolla maahantulorajoitukset toteutettiin
  .
  Olen juristi, ja olen aina arvostanut Suomea sen vuoksi, että se on oikeusvaltio. Viisumirajoituksia ei kuitenkaan toteutettu oikeusvaltion periaatteiden mukaisesti.”
  .
  Ryssä juristi Valeri Gassi valittaa, kun ei pääse poikansa kansa Suomeen – epäoikeudenmukaista, sanoo hän

  *
  Hmm .. Minkälaista epäoikeudenmukaisuutta ryssät jakaa -katsotaanpa (alla)

  .
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009109089.html
  .
  Azovstalin terästehdasta puolustanut Myhailo Djanov kertoo Sky Newsin haastattelussa, kuinka rajusti venäläiset kohtelivat sotavankeja Olenivkan vankilassa.

   Uskokaa minua, kuukauden nälässä olemisen jälkeen sulkiessasi silmäsi unohdat perheesi, maasi, kaiken. Ainoa asia, mitä ajattelet, on ruoka, Djanov kuvailee.

  Mies laihtui sotavankeutensa aikana 40 kiloa.

  – Syöminen oli mahdotonta. Yhden aterian syömiseen annettiin aikaa 30 sekuntia, Djanov kertoo ja lisää, että annetussa ajassa kukin söi sen verran kuin ehti.

  Kurinpito oli tiukkaa. Djanovin mukaan vanki saatettiin heittää eristysselliin ja saattoi joutua kidutetuksi, jos poimi maasta marjan ja söi sen.

  Lisäksi Djanovin sanojen mukaan vankeja hakattiin kepeillä, näille annettiin sähköiskuja ja näiden kynsien alle työnnettiin neuloja.

  Myöskään asuinolot eivät olleet inhimilliset. Vangit majoittuivat 150 ihmiselle suunnitelluissa huoneissa, joissa saattoi olla kerrallaan 800 vankia. Ahtaissa tiloissa pääsi liikkumaan huonosti, joten Djanovin jalkalihakset heikkenivät.

  1. Kurja kertomus, kuitenkin kuvissa näkyvä käden riutuminen näyttää minulle tyypilliseltä kuihtumiselta kun raajassa on ollut riittävän pitkään ns. ”ulkoinen laite”, joka pitää luut kasassa. Laitteesta menee luuhun piikit, joista arvet, ja näyttäisi myös jääneen toistaiseksi melko jäykäksi tuo käden asento, tosin motoriikka varmaan toimii ja kättä pystyy kuitenkin käyttämään, mikä on hyvä asia. Jo parissa viikossa häviää puolet lihasmassasta jos kättä ei käytä, ja tuollaisia laitteita pidetään yleensä paljon pidempään kun luutuminen vaatii vaikeammissa tilanteissa paljon aikaa. Todella hieno kun on selvinnyt kokemuksistaan noin ehjänä, kaikkien tilanne ei varmaankaan yhtä hyvä.

   1. On se kurjaa että Suomi ei ymmärrä shoppailevaa venäläistä turistia 😅👍

Kommentoi