Välivaalit ratkaisee Ukrainan tuen

”Yhdysvaltalaisten poliitikkojen suusta on kuulunut viime aikoina lausuntoja, jotka herättävät kysymyksiä siitä, kauan Yhdysvallat tukee Ukrainaa sotatoimissa.

Yhdysvallat on ollut Ukrainan merkittävin tukija sodan alusta lähtien. Venäjän hyökkäyksen jälkeen apua on kongressin tutkimuspalvelun mukaan virrannut 17,6 miljardin euron arvosta.

Kaksi viikkoa sitten hyväksytyn paketin yhteydessä edustajainhuoneen republikaanijohtaja Kevin McCarthy sanoi, että republikaanit ”eivät aio antaa avointa šekkiä Ukrainalle” marraskuun välivaalien jälkeen. Republikaanien odotetaan voittavan niissä edustajainhuoneen hallinnan.” (IL)

Biden on tukenut hyvin Ukrainaa ja nyt tähän taitaa tulla loppu kun republikaanit pääsevät valtaan. Tämä on huono uutinen jo nyt Ukrainalle ja voin arvata että Trump ja Putin nauttii tästä tilanteesta. Erittäin huono uutinen marraskuulta tulossa.

6 vastausta artikkeliin “Välivaalit ratkaisee Ukrainan tuen”

  1. Trump ja republikaanit aikoo estää ydinsodan ja maailman päättymisen as we know it.

  2. Onhan ne lähteneet aiemminkin ja se on Putinin voitto ja samalla koko euroopan häviö jos niin tulee käymään…

  3. Republikaanit taitavat kyllä olla tuosda asiassa jakautuneita. Joten ehkä jako tapahtuu Ukrainaa tukeviin ja Putinin puudeleihin? Siis demokraatit ja osa republikaaneja samalla puolella.

  4. Tämä väite repulikaanien tuen loppumisesta ei kestä päivänvaloa.
    Siellä on vain äänekäs trumppilainen kusipäistö jotka meluavat.
    Ei kuitenkaan pääosa republikaaniesta ole näitä kusipönttöjä.

Kommentoi