Venäjä aloittanut liikekannallepanon Moskovassa ja Pietarissa

Прихована мобілізація докотилася до великих російських міст. Окупанти планують укріпити оборону Криму строковиками з Москви та Санкт-Петербурга.

Suomennos:  Mobilisaatio aloitettu Venäjän suurkaupungeissa. Suunnitellaan Krimin puolustuksen vahvistamista Moskovan ja Pietarin linjamiehillä.(eli liikekannallepano)

Lähde:

Прихована мобілізація в РФ: Кремль стягує до Криму строковиків з Москви та Санкт-Петербурга – розвідка

 

10 vastausta artikkeliin “Venäjä aloittanut liikekannallepanon Moskovassa ja Pietarissa”

 1. Jos tuosta jotain selvää sai kun luki niin varusmiehiä aletaan roudamaan Krimin…liikekannallepano tämä on.

  1. Lisäys:

   Google käännös.

   Miehittäjät aikovat vahvistaa Krimin puolustusta Moskovan ja Pietarin varusmiehillä.

   Asiasta kertoi Ukrainan puolustusministeriön tiedusteluosasto. Kuten tiedettiin, jopa Moskovan ja Leningradin alueiden, mukaan lukien Moskovan ja Pietarin, sotilaskomissariaatit ovat jo saaneet ohjeita paikallisten asukkaiden joukkovelvollisuudesta asepalvelukseen.
   Krimille sijoitetut sotilasyksiköt varustetaan ”moskovilaisilla” ja ”Vitertsyillä”, jotka on kutsuttu salaisen mobilisoinnin aikana, tiedustelupalvelu lisäsi. Oleksandr Volodymyrovych Dvornikov (ns. ”syyrialainen teurastaja”) päätti lähettää 1 200 varusmiestä Krimille.

   Puolustusministeriön GUR:n mukaan, koska taisteluoperaatioita ei suoriteta Krimin TOT AR:n alueella, näille sotilaille ei tarjota sopimusta, mikä saattaa viitata kustannussäästöihin ja haluttomuuteen maksaa kaikkia määriteltyjä korvauksia Venäjän federaation lainsäädännön mukaisesti.
   ”1 200 varusmiestä palvelee ja kuolee Ukrainan joukkojen iskuissa ja ”partisaanien” käsissä varusmiehen palkalla, joka on noin 5 000 ruplaa (noin 82 dollaria), tiedusteluraportissa sanotaan.
   Venäjän federaatio kiistää toimet.

   Lisäksi, kuten Ukrainan puolustusministeriö totesi, Venäjän valtion varojen säästäminen tapahtuu myös siten, että sotilaiden kuolemantapauksissa ei makseta korvauksia, koska Venäjän federaatio kiistää varusmiesten osallistumisen vihollisuuksiin.

   Kuten tiedätte, Venäjä epäonnistui peitellisessä mobilisaatiokampanjassa keski- ja kaakkoisalueilla, joten Venäjän federaation johto on pakotettu etsimään palkkasotureita yksityisiin sotilaskampanjoihin lähettääkseen heidät taistelemaan Ukrainaa vastaan.

   On huomattava, että paniikki on alkanut Venäjän suurissa kaupungeissa mobilisoinnin vuoksi, koska Venäjän federaatio lisää mobilisaatioreservejä ja suunnittelee mobilisoivansa noin 90 tuhatta sotilasta. Myös Luhanskin alueen sotilashallinnon päällikkö Serhii Gaidai sanoi, että Venäjän armeija miehitetyillä alueilla ei ole valmis asevoimien vastahyökkäykseen, joten he yrittävät toteuttaa pakkomobilisaatiota.

   Muuten, Ukrainan tiedustelupalvelun mukaan miehittäjät valmistelevat ”yleistä mobilisaatiota” ORLOssa 1. syyskuuta. Muistutamme, että paikallisten asukkaiden pakkomobilisointi jatkuu väliaikaisesti miehitetyllä Luhanskin alueella. Koska valinta on pieni, myös miehet, joilla on sairaus, kuuluvat mobilisoinnin piiriin.

   Seuraa myös ”Pryamia” Facebookissa, Twitterissä, Telegramissa ja Instagramissa.

 2. Eikö Venäjällä ole miehet ja kalusto loppunut? Näin media on kertonut ainakin neljä kuukautta.

  1. Lahtinen Edwin Laineen tuntemattomassa: ”Jos loppuu sieltä tulee 5 miljoonaa naissotilasta”

  2. Sieltä on loppuneet ns ”ammattilaiset”, nyt aletaan kauhomaan kansasta varusmiehiä jotka pistetään ”harjoituksiin” ja ”koulutuksiin” Ukrainan taistelukentille…

   On menossa liikekannallepano jonka jo tyhmempikin tajuaa.

   Määrä ei muuten korvaa laatua…

  3. Tuhoutuneen kaluston korvaaminen käynnissä.
   *
   https://www.hs.fi/talous/art-2000008996279.html

   VENÄJÄ haalii tällä hetkellä sotilaskalustoa, kuten ajoneuvoja ja aseita, ympäri maailmaa Ukrainassa aloittamansa hyökkäyssodan vuoksi, kertoo uutistoimisto Bloomberg.

   Uutistoimisto käyttää esimerkkinä Syyriasta lähtenyttä Sparta II -nimistä alusta, joka kulki Bosporinsalmen läpi Mustallemerelle heinäkuun loppupuolella.

 3. Nämä liikekannallepanot (jotka on naamioitu kutsunnoiksi) ovat jo hätähuuto venäläisten tappioiden korjaamiseen:

  ”Kenraalimajuri evp Pekka Toverin mukaan Venäjällä ei ole voimaa iskeä vastaan, vaikka se onnistuisi pysäyttämään Ukrainan hyökkäyksen etelässä.

  – Vaikka Ukrainan hyökkäys pysähtyisi, Venäjällä ei ole edellytyksiä jatkaa hyökkäystä Odessan suuntaan, Toveri sanoo Ilta-Sanomien haastattelussa.

  Kenraalimajurin mukaan Venäjä on sijoittanut Dneprin pohjoispuoliselle Hersonin alueelle noin 20 pataljoonan taisteluosastoa. Ne ovat tosin taisteluissa kuluneita joukkoja.” (Verkkouutiset)

 4. Verkkouutiset tietää kertoa:

  ”ISW-ajatuspajan mukaan Pietarin alueella kootaan parhaillaan Neva-, Kronstadt- ja Pavlovsk-pataljoonia. Kuvernöörin väitetään kieltäytyneen mediahankkeesta, jonka myötä taiteilijoita, muusikoita ja kansalaisyhteiskunnan toimijoita olisi kutsuttu mainostamaan sopimussotilaan uraa.

  Yksiköt saivat kerättyä riveihinsä heinäkuun alussa vain noin sata vapaaehtoista.”

 5. Miksei Putin itse ilmoittaudu vapaehtoseksi taistelemaan Ukrainassa?

  Napoléon Bonaparte johti sotaa joukkojensa edessä.

  *
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b250ecc0-4f6d-4084-b712-50668d37a227

  Kreml pillastui: Vain 100 suostui lähtemään sotaan Pietarista

  Kreml pillastui värväyksen epäonnistumisesta

  klo 09:53: Venäjän pyrkimykset paikata Ukrainan sodan aiheuttamia tappioita ei näytä sujuvan kaikilta osin suunnitelmien mukaisesti. Kremliin kytköksissä oleva venäläismedia on nimittäin kritisoinut voimakkaasti Pietarin kuvernööriä Aleksander Beglovia uusien sotilaiden värväyksen epäonnistuttua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *