8 vastausta artikkeliin “Venäjään uskovat uskoavat myös P-Koreaan”

  1. Mitä tarkoittaa ”autuas”? En tunnista tätä ylitunnetta, pahoitteluni.

 1. Autuus tarkoittaa yliluonnollista onnen tunnetta, jota mm. Eino Leino on kuvannut runossaan ”Rauha”. Siinä runoilija kokee olevansa yhtä maailman kanssa kaikki aistit avoimena.

  ”Mi on tämä rauha mun ympärilläin, mi on tämä hiljaisuus”

 2. ’Putin voi pommittaa ja tuhota Ukrainaa niin kauan kuin häntä huvittaa.’
  Halla-aho on tässä oikeassa.

  Mutta, mutta ..

  Lännen johtajien (Suomi mukaan lukien) on pidettävä mielessä, että Venäjä johtaa kyyninen mies, jolla on elinaikaa jäljellä korkeintaan muutama vuosi. Hänellä ei ole mitään menetettävänään.

  Tietämättömyydessä pidetty laaja kansa ei pysty/halua kaataa Putinia.

  Voimme vain toivoa, että Putinin lähipiiristä nousisi esille henkilöitä, jotka olisivat valmiit ottaman Putinin pois vallasta.

  ***
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b3377e87-d868-4fa9-858e-ebd42c0a1024

  Halla-aho arvioi lännen suurinta virhettä, joka kääntyy Putinin voitoksi: ”Voi pommittaa ja tuhota Ukrainaa niin kauan kuin häntä huvittaa”

  Eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Jussi Halla-aho sanoo Twitterissä, että lännen suurin virhe on se, että se aina etukäteen kertoo, mitä ei aio tehdä Ukrainan auttamiseksi.

  – Me emme lähetä joukkoja, me emme lähetä taistelijoita, me emme lähetä pitkän kantaman ohjuksia, Halla-aho kirjoittaa 20-osaisessa viestiketjussaan.

  Halla-ahon mukaan näiden julistusten vaikutus on, että ne antavat Putinille rajat, joiden sisällä hän voi tehdä mitä haluaa ilman pelkoa siitä, että joutuisi yhteenottoon lännen kanssa.

  – Hänelle on tehokkaasti kerrottu, että hän voi pommittaa ja tuhota Ukrainaa niin kauan kuin häntä huvittaa, Halla-aho jatkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *