Venäläiset kiertää pakotteita Suomessa ”vieraillessaan”

”Jevgenille tämä ei ole ongelma. Hän kävi toukokuussa Turkissa ja hankki turkkilaisen Visa/Mastercard-luottokortin.”

Nyt kun Venäjä päästää näitä kansalaisiaan Suomeen ja nämä tulee tänne ostoksille ja heidän maksukortit yms ei täällä toimi niin rikollinen mieli tekee näin…kiertää pakotteet hankkimalla ulkomaisia kortteja. En möisi tälläisille yhtään mitään. Pysykööt tontillaan.

Rajat kiinni uudelleen !

Edelleen näiden seassa tulee aivan varmasti muitakin tulijoita kuin ”ruokakauppa matkustajia…”

 

 

7 vastausta artikkeliin “Venäläiset kiertää pakotteita Suomessa ”vieraillessaan””

  1. Pakotteet iskevät omaan nilkkaamme ja sota ei lopu sotimalla. Kansaa siirretään Ukrainasta venäjälle kuten aikanaan vallatun Karjalan alueelta siirrettiin. Tiettyjä ihmisiä voidaan siirtää myös toiseen suuntaan.

  2. Otetaan nyt rahat niiltä pois jos välttämättä haluavat antaa, mutta en voi sanoa että itkisin määrättömästi jos raja sulkeutuisi.

  3. Miksi diktatuureista ei usein saa matkustaa ulkomaille, kuten ei saanut kommunistimaista? Koska syötetyt valheet voisivat paljastua. Avoimuus on parempi, sitä kautta voi välittyä kriittisiä ajatuksia.

    Luen parhaillaan kirjaa KGB:n agentista joka vaihtoi puolta. Syynä oli osittain se mitä hän lännessä näki kun hänet oli sinne lähetetty. Nyt ei tietysti ole sama tilanne kun aineellinen vauraus on levinnyt Venäjälle, mutta kyllähän täällä voi silti tiedonmuruja välittyä siitä mitä Ukrainassa tapahtuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *