Viro lopettaa venäläisten ”matkat” kokonaan Viroon

Suomen pitäisi myös lopettaa imperialistisen Venäjän kansalaisten ”matkustaminen” Suomeen. Sieltä tulee desantteja ja oligarkkeja makoilemaan länteen samalla kun venäläiset tappaa kollektiivisesti ukrainalaisia siviilejä valloitus-sodassaan itsenäisessä Ukrainassa!

 

10 vastausta artikkeliin “Viro lopettaa venäläisten ”matkat” kokonaan Viroon”

 1. Emme me ole mitenkään Viron kanssa naimisissa, eli Viro saa tehdä ihan miten se lystää.

  Venäjällä on suurin osa ihan tavallisia kansalaisia, jotka sodasta eivät tiedä yhtään mitään. Rajan yli ja rajan molemmin puolin asuu perheitä ja sukulaisia, mielestäni heidän liikkuminen ja rajan yli eläminen pitäisi turvata. Riittävän tarkka valvonta vaan rajoille mahdollistaa sen.

  1. Venäjä on tyrannia jota johtaa diktaattori jonka venäläiset on ITSE valinneet johtajakseen.

   Ei jatkoon…

 2. Ei Viro kiellä kokonaan. Tavallisen turismin Viro kieltää venäläisiltä, mutta esimerkiksi diplomaattien sukulaiset saavat edelleen matkustaa, samoin Virossa asuvien perheenjäsenet.

  Minun puolesta saisi kieltää koko EUn alueelle tulon kaikilta venäläisiltä.

  1. No, kieltää enemmän kuin me.

   Raja kiinni totaalisesti.

   Tänne tulee desantteja…

   Onko kukaan älynnyt että Tampereen katkennut rautatieyhteys jossa iso osa Suomen rautatiestä Helsingistä pohjoiseen ei toiminut oli mukamas…joku porukka jonka virkavalta tietää.

   Mitään uutista ei ole tullut keitä ne oli.

   Minusta tässä oli kyse sabotaasista ja nyt kansalaisia pidetään ”tyytyväisinä” että ne ei ollut rajan takaa…

   Tulee mieleen Polvijärven käyttöveden likaaminen …kuinka uutisoitiin ja mitä se oli …aikoinaan.

   Näitä on lisääkin mutta koska ”en ole, enkä enkä tiedä ..”

 3. Kyllähän sitä rajalla vähän voisi tarkkana olla. Mutta tässä on niin paljon lakeja ja periaatteita että pitää nostaa kädet ylös. Pakko luottaa siihen että viranomaiset tekevät jos heille annetaan lupa tehdä.

  1. Kuvitellaan että Suomi olisi hyökännyt itsenäiseen Viroon (koska se on suomalais-ugrilainen kansa) ja samaan aikaan suomalaiset turistit matkustaa pitkin Eurooppaa ja puhuisi vain ”jostain operaatiosta”…?

 4. Kun lukee Juhani Putkinen (11.8.2022 19:29) selostuksen miten Viro toimii, niin pitää ihmetellä, miksei Suomi voisi toimi samoin.
  Luulenpa, että moni maa on jättänyt kansainvälisiä sopimuksia noudattamatta, voidakseen toimia (sota-) tilanteeseen sopivalla tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *