Yhdysvaltojen tiedustelukoneella työntäyteinen yö

Edelleen Yhdysvaltojen tiedustelukone lentää Ukrainan yllä. Alue kattaa mm Harkovan, mikä voisi olla Venäjän hyökkäyssuunta. Eivät tule ainakaan niin pitkään kuin tämä tiedustelukone on tuossa suunnassa transponderi päällä…

Kaikenlaista uutta kokousta nyt suunnitellaan, Putin vejättää länttä. Yhdysvallat oli saanut tiedustelutietoa siitä että Venäjän armeijoiden komentajat ovat saaneet jo hyökkäys käskyn (hyvinkin floppi) sekä on vaara että jokin terroriteko olisi mm Ukrainan sisällä tulossa ostoskeskuksiin, samoin mm Venäjällä Pietariin…? Eli hyvinkin Venäjän järjestämiä joilla saadaan syy aloittaa offensiivi. Sekä kuulemma taas Ukrainan tykistö ampunut ”separatisteja”, fake news.

Ken pelaa parhaiten pokeria voittaa nyt, ihan kaikkea ei kannata uskoa mitä ”uutisista” nyt tulee. On paljon harhauttamista ja vaikuttamista.

 

5 vastausta artikkeliin “Yhdysvaltojen tiedustelukoneella työntäyteinen yö”

  1. Idea USAlla on se, että he pitävät koneissaan transponderit, koneiden paikannusjärjestelmät, päällä, että venäläiset tietävät tietojen olevan oikeita ja, että kaikki tietävät mitä he tekevät.

  2. Veikkaan että jenkit pystyy näkemään jos venäläinen sotilas käy tupakilla, ihan tupakkamerkkiä myöten. Kovin paljon yllätyksiä ei siellä tule tältä osin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *