Ei ne suuret tulot vaan pienet menot

Olemme saaneet elää pitkän tovin aikaa jolloin vuosi vuodelta saimme enemmän palkkaa ja enemmän mahdollisuuksia ostaa ja kuluttaa oman hyvinvointimme kartuttamiseksi.

Maapallon luonnonvarat ovat olleet koetuksella samoin ilmakehämme.

Nyt alkaa itku ja hampaiden kiristys ja kilpailu siitä kuka selviää vähemmällä voiden jatkaa entiseen malliin ja se joka on jo lähtötilanteessa heikoimmilla joutuu yhä tiukemmalle.

Mitä enemmän tulee heitä jotka kärsivät eniten ovat sitä riistaa jotka äänestävät politiikan populisteja leivän toivossa.

EUn ja Naton rivit rakoilevat syynä politiikan pyrkyrit sillä oikeita päätöksiä ei uskalleta tehdä äänestäjäkunnan menetyksen pelossa.

Pakotepolitiikalla sota ei lopu se ajaa itsemme kurimukseen.

 

7 vastausta artikkeliin “Ei ne suuret tulot vaan pienet menot”

 1. Minä olen tuosta pakotepolitiikasta ihan samaa mieltä. Me eurooppalaiset kärsimme siitä eniten. Venäjä saa apua Afrikasta Intiasta lähi- idätästä ja kauko- iidästä.

  1. On varoiteltu kylmässä uijia pään kastelemisesta.
   Kehon kylmeneminen lisää kierroksia pimppiin eikun pumppuun (villi tekstinkäsittelyohjelma) sympaattisen hermoston aktivoituessa. Pään kylmeneminen aktivoi parasympaattista hermostoa, joka taas hidastaa pumppua. Tästä koituu ristiriita ja varoitetaan rytmihäiriöistä.
   Itse kyllä kastelen pääni miellyttävien tuntemusten takia.

   Hortonin päänsäryn yksi hoitokeino on kylmä suihku ja kylmä uinti on meikäläistä monesti auttanut. Mutta ehkä meikäläisellä on sympaattinen hermosto ja kaikki muukin sympaattisuus karissut vuosien myötä siinä määrin, ettei Hortoni enää vaivaa.

 2. Aito populisti kuuntelee kansaa.
  Sitten on niitä, jotka huijaavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *