Kaksi kultaa hopea ja pronssi uutisoidaan päällimmäiseksi

Murron kulta jo unohdettu vaikka paransi samalla Suomen ennätystä kolmesti – Raitasen kulta jäi vähälle huomiolle ollen silti erittäin merkittävä saavutus sekin – Mäkelän loikka hopealle ja Suomen ennätykseen ylti sentään yhteen venytyskuvaan – Marinin pronssi eri lajissa yltää yhä ykköseksi sillä hän on saanut pronssia äijäkisassa.

– Ylti sentään AL sivun juttuun: Hoitokodin henkilökunta uhkaa lähteä ellei johtajaa irtisanota. Potilasturvallisuus on vaarassa jo nyt sillä hoitohenkilökuntaa on irtisanoutunut jo pitemmän aikaa? Voiko johtamisen taso olla näin alhainen ja sitä tukee silti istuva hallitus? Koko alan johtavat päät puhuvat työvoimapulasta eivätkä tiedosta asian oikeata laitaa?

Toivon kommentointia lähinnä meidän vanhemman ikäluokan hoitoon sikäli kun olemme ehkä joskus hoidon tarpeessa!

2 vastausta artikkeliin “Kaksi kultaa hopea ja pronssi uutisoidaan päällimmäiseksi”

  1. Kyllä se Niilo on nyt niin, että jos sinulla ei ole tarpeeksi puskureita kerättynä ”Nallen” konttorissa, niin vanhat priorisoidaan hoidotta oikosääristen pataljoonaan.

  2. Urheilijoiden saavutukset pitkästä aikaa nostavat kansallistunnetta, pääministerin täysin luokaton juhliminen painaa sen takaisin alas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *