Kannatuksen lasku yli 2%

On vaikea hyväksyä nykyhallituksen menestymistä vaikka sen kannatus on nousussa ja korkeampi kuin neljän edellisen hallituksen.

Kokoomus piiskasi vimmalla Villeä mutta sekään ei auttanut eikä se, että yrittivät omia Natoon menon, jossa presidentillä oli päärooli.

Puolueen äijävalta on sekin rasitteena.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008928767.html

Asia voidaan otsikoida ja selittää mutta tilastoa se ei muuta.

 

7 vastausta artikkeliin “Kannatuksen lasku yli 2%”

 1. Ei nykyhallituksen ”menestymistä” tarvitse hyväksyä tai hylätä.
  Hallitus on tehnyt asioita oikein ja asioita väärin ja tästä jälkimmäisesti sitä on oikeus arvostella.
  Valtava velanotto yli tarpeen ja rahan jakaminen kaikenlaisilla ”pikavippifirkoille” ja poliisttisten toimijoiden ”startupeille” on yksi munaus, mistä kansalaiset joutuvat maksamaan vielä paljon.
  Sotepelleily on toinen, missä idoeologisin perustein rakennettiin täysin tarpeeton ja kallis maakuntahimmeli suurin kustannuksin ja siitäkin kansalaiset joutuvat maksamaan vielä paljon.
  Natoon liittymisessä ei suinkaan menty hallituksen johdolla, vaan hallitus tuli alkuun kivirekenä perässä, kun ei muutakaan voinut.
  Koronassa hallituksenpoliittinen ideologia sotki hoitoa ja toimenpiteitä melkoisesti – ja aiheuttimtosiasiassa melkoisesti tarpeettomia kuolemia.

 2. Minä olen sensortin ”sosialisti”, että pidän demareita ja kokoomusta yhtä suurena syntisenä, kun ruoskivat Suomalaisia fiskaaliunionin kaleerilaivaan soutajiksi..
  Jos joku pystyy minulle sanomaan mikä ero on Marinilla ja Orpolla suhteessaan EU.n keskuskomiteaan, niin nostan hänelle hattua jos eroavaisuuden löytävät.
  Jos haluaa palauttaa valtaa keskuskomiteasta kansalliseen päätöksentekoomme, niin ainoa puolue eduskunnassa joka ajaa Suomi ensin politiikkaa on PerusS

 3. Kannatusmittaus ja tilastot puhuvat nykymenon puolesta.
  Nyt ollaan velanotosta hiljaa jopa oppositiossa.
  Hintojen noustessa tullaan tarvitsemaan yhä niitä apupaketteja.

  1. ”Hintojen noustessa tullaan tarvitsemaan yhä niitä apupaketteja,”

   *
   .
   Kulumomentteja, tosiaan, hallitus on jaellut varsin avokätisesti – miljardi sinne, miljardi tänne .
   .
   Sama kehitys jatkunee – osin pakon edessä
   .
   https://yle.fi/uutiset/3-12513653 ja https://yle.fi/uutiset/3-12505701
   .
   Hoitajavaje on silti pahin 15 vuoteen, Lindén sanoo. Ministerin mukaan hoitajia tarvittaisiin 10 000–15 000 lisää. Lindén sanoo olevansa itse eniten huolissaan vanhustenhuollosta.
   .
   Arvio on dramaattisen epätarkka. Palkat harmonisoidaan piikkipalkkojen mukaan, jolloin 600 miljoonaa – miljardi euroa on lähempänä totuutta, Myllärinen sanoo.

 4. Saa nähdä meneekö Kokoomus siihen vipuun että valitseen puheenjohtajakseen naisen vain koska tämä on nainen. Vihreiden Suomela voisi katsoa asiaa niin päin ettei Vihreitä äänestä kukaan mies ainakaan jos on hetero.

 5. On sanottu, että jos kolmessa peräkkäisessä gallupissa näkyy sama suunta, sitten on kyse selvästä trendistä. Tällä hetkellä lähtökohta oli sen verran korkea että ”huipulla tuulee”.

  Kokoomus on hajuton ja mauton, ehkä jotain mitä tarvitaan räväkän ja värikkään jälkeen. Tai ehkä ei. Vaaleissa se nähdään.

Kommentoi