Määräaikaiset työsuhteet

Tyks Turku vakinaistaa 100 määräaikaista hoitajaa? Luinko/huomasinko oikein?

Niin miksi ylipäärään pidetään ihmisiä määräaikaisina jotka sitten hakeutuvat muihin töihin ja työnantaja uikuttaa että on hoitajapula ja hoitotoimenpiteitä siirrellään kun ei ole henkilökuntaa?

Onko järkeä pitää tiloja ja laitteita tyhjillään kun ei huolehdita henkilökunnan riittävyydestä. AL tänään Valkeakoski; Kiireettömiä vastaanottoaikoja supistetaan.

Kiireettömät sairaalatarpeet kasvavat jonossa vaatien enemmän kalliita toimenpiteitä!?

3 vastausta artikkeliin “Määräaikaiset työsuhteet”

  1. En nyt enään löytänyt pari päivää sitten lehdessä ollutta juttua, kun hoitajapulasta kärsivään hoitoyksiköön on tulijoita jonoksi asti ja sen sai aikaan palkkatason huomattava korottaminen säälliselle tasolle ( en muista summaa kun en juttua löytänyt ) Joten kyllä työntekijöitä löytyy omasta maastakin, kunhan palkat on ”kohdallaan”.

  2. Kyllä kuten arvi edellä eli rahalla saa ja vakinaisiin työsuhteisiin, mutta miksi kuntapäättäjät eivät laita asiaa kuntoon ja nyt ko siirtyy sotevaltuustoille ja ay:llä tehtäväkenttää riittää ?

    1. Kuntapoliitikot rikkovat eniten tuota määräaikaispykälää ja ketjuttavat määräaikaisia työsopimuksia laittomasti.
      On ihme, ettei oikeuslaitos ole sitä pannut kuriin jo aiemmin.
      Tyhmyys ja typeryys on tuossa asiassa loistanut ja valitettavasti se tullee jatkumaan sotehimmelissäkin, koska sama sakki sielläkin jatkaa puuhasteluaan.

Kommentoi