7 vastausta artikkeliin “Pikkujoulut”

 1. Eihän kukaan halua nimeään ilmi koska siitä on yleensä seurauksia.
  Kyllä isot pojat ovat puhuneet…

 2. On näistä puhuttu paikallisesti mutta voe helvetti kun ei jaksais.

  Mutta tätä ihmiset nyt haluavat. Joten kai se on hienoa että meillä on idiootteja mahdollistamassa jutut idioottien idioottimaisesta käytöksestä.

  Ja mikä tärkeintä, yhteiskunta jossa ei saa pyytää tai ainakaan antaa anteeksi.

 3. Lööpiutiset ovat haluttua/myyviä.
  – Ei ne ennen lehtien palstoille päässeet.

 4. Sikailukin on myyvää, ja ihmettelen mitä Sasit&co ylipäätään tekevät Kaupunginvaltuustossa, kun voisivat olla peltotöissä ja vaikka perustaa oman paljon tuottoisamman viihdeohjelman tyyliin ”viettelysten mikroaaltouuni”.

  Mutta lohduttaudun ajatuksella, että kukaties näitä pienemmän muotin sylttykohokkaita piinavat samanlaiset haasteet kuin taannoin täällä blogeillakin esiin nostettuja maahanmuuttajataustaisia seksuaalirikollisia, joiden oma henkinen alaikäisyyden tila pakottaa etsimään ns. ”henkistä yhteyttä” esimerkiksi 14-vuotiaiden tyttöjen kanssa.

 5. Kokoomus on itselleni ehkä kaikista puolueista se elttaantuneen vauvanoksennuksisin. Siihen eivät sitten matchat eivätkä enää suuretkaan lusikalliset kalaöljyä auttane. :/

 6. No, mitä nyt tällaisisa pienistä pikkujouluista tänään.
  Meillä kun ne alkoivat ensin koko lehtitalon pikkujouluilla, sitten Suomen Kuvalehden, sitten Annan, sitten Seuran, sitten Rautakirjan, sitten Medialiiton, sitten mainostoimistojen, sitten….Joulupukki tulikin jo kotiin.

 7. Vaikka noita pikku joulu kutsuja onkin tullut olen niihin antanut kantani poissa ololla jo vuosia terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *