RuuhkaTauti leviää

Jorvi ruuhkassa.
No ei tarvi mennä hesan ruuhkaan.
Nyt voi päätyä Acutamatkalla ambulanssissa oloon päivystysjonossa?
– Mikä on mennyt pieleen kun kohta mikään ei pelaa/hoidu?
– Pitäiskö korjata hyvinvointikeskusten valuvikoja alkaen nimestä?
– Hyvinvointikeskusten valtuustot ja johtajat valittu ja nyt on aika vaatia!
https://www.aamulehti.fi/pirkanmaa/art-2000009264956.html

13 vastausta artikkeliin “RuuhkaTauti leviää”

 1. Hesalla + ymp. on oma sote- soppansa vrt. muut sote-maakunnat. Siellä on kaikki sekaisin palkanmaksuineen ym ym..

  Mutta me, Acutat jne. kärsitään kotihoidon suurista ongemista, joissa kodeissa ihmiset eivät pärjää ja vielä tämä energiasoppa.

  Mutta entä sitten, kun viel meidän nuoret ovat niin päästään kuin fysiikaltaan kuralla:

  ”Käsissämme on pommi” –liikunnanopettaja kertoo karmeita esimerkkejä suomalaisten lasten heikentyneestä kunnosta https://www.iltalehti.fi/muutlajit/a/a0627639-9719-48a3-a20b-e2829dccd040

 2. Ikävänä ihmisenä en sano tähän muuta kuin sen että tämä kehitys oli jo hyvissä ajoin tiedossa, jopa hallituksen omissa papereissa kun hoitajamitoitusta oltiin määräämässä sellaisessa muodossa, jossa se toteutettiin,mutta hei, leikitään yllättynyttä.

  Joku voi väittää jotain muuta, mutta kyse on julkisesta tiedosta, joka löytyy jos haluaa sen löytää.

  1. Oli ja oli, ja jos kun ja jos olisi.
   Tilanne on kärjistynyt ihan muista syistä pelkästään kuin mitoituksista.
   Jos et ole huomannut Sipilän kikyä, hoitajien palkkoja, sopimuksia, koronaa, sotaa, ykstyisten hoitoalojen kusetuksia sopimuksissa. Energiasoppaa, migriä ja persuja siinä lisäksi.

   1. Heikki, ole sinä ihan mitä mieltä tahansa ja etsi syyllistä Sipilän hallituksesta joka on toki vähän hassua, kun Sipilän hallituksen aikaan se oli yhtä erehtymätön kuin nyt tämä nykyinen hallitus ja seuraava on sitten taas erehtymätön ja tämä nykyinen liene muuttuu syylliseksi?

    Joka tapauksessa mielipiteesi ei muuta sitä mikä jo hallituksen valmistelussa hoitamitoituksen yhteydessä tuotiin hallitukselle esille, eli ihmiset päätyvät vääriin paikkoihin ja jonot kasvavat, päivystykset ruuhkautuvat ja kyllä, tämä esitettiin seurauksena hoitajamitoituksen toteutuksesta sellaisena kuin se toteutettiin.

    Älä kuitenkaan vaivaudu ihan itse etsimään tietoa vaan vänkää mielipiteesi pohjalta, kyllä sen ainakin sinä uskot olevan faktaa, eikä muiden edes tarvi uskoa.

   2. ”Jos et ole huomannut Sipilän kikyä, hoitajien palkkoja, sopimuksia, koronaa, sotaa, ykstyisten hoitoalojen kusetuksia sopimuksissa. Energiasoppaa, migriä ja persuja siinä lisäksi.”

    Huovis-Veikon selkäkeikkanaurut, vai on energiasoppa,Persut, yksityinen hoitoala syyllisiä, että sellasta asiantuntemusta 🤣🤣🤣

 3. Soppa alkoi kehittyä jo kuntien ajoilla kun eivät satsanneet hyvinvointiin vaan odottivat että tuleva sote saa hoitaa ja rempalleen jäänyt on nyt käsillä kaikilla kaikin muodoin.

 4. Sipilän julkisen puolen saneeraus kikyineen oli pommin alku. Ja siihen on liittynyt sen jälkeen hoitajien lakot ja pakeneminen
  Ja se jälkeen kaikki muu, mitkä mainitsin.
  Mutta persupropaganda se vain jaksaa olipa asuat miten vain hyvin ta huonosti. Koska heillä ei ole ollut mitään valtaa mihinkään muuhun kuin narinaan ja vastuuttomuuteen. Piste.

   1. Voisitko Heikki vielä valaista meitä tietämättömiä siitä, että miten se persupropaganda on päätynyt hallituksen omien asiantuntijoiden lausuntoihin hoitajamitoituksen valmistelun yhteydessä?

    Ja kerrohan samalla montako hoitajaa Sipilän kiky saneerasi hoitoalallta montako ylistämäsi soteuudistus hoitajia lisää?
    On liene niin, että Sipilän hallitus ja Persut ovat myös syyllisiä siihen, että 800 hoitajaa Lon luopunut ammattioikeuksistaan ja muutama sata on vielä jonossa Marinin hallituksen pakkolain seurauksena?

 5. Tuonkin laitoksen varsin hyvin tunnen, pari kertaa olen joutunut tutustumaan, kaikki toimi loistavasti. Enkä joutunut isosti jonottamaan, syitä ja syntyjä en viitsi edes kaivella. Siis minä puhun Acutasta, muita jorveloita en edes tunne.

 6. No eipä siellä Acutan jonossa mulla aikaa kulunut kun tayssiin menin jospa sekin on aivan muuta josta ne jonottajat kerro totuutta lainkaan Tuo Jorvi mm on kyllä Helsinkin asia mitäpä me sille voitas Tampereella terv tepivaari

 7. Näissä oloissa se hoitajamitoitus katkaisi amelin selän ja katastrofi oli valmis.
  Päätöst’ tehtessä oli hallituksell tiedossa, ettei hoitajia ole eikä tule lisää ja mitoituksen teoreettinenkin toteutus oli mahdoton.
  Se, että se osoittautui todellisuudessakin ”yllätykseksi”, on puhdasta poliittista potaskaa

 8. Ruuhka saadaan purettua jos oikein kuulin uutisista:
  Vanhukset pois päivystysjonosta! Siitä se priorisointi alkaa…

Kommentoi