Trumpin syöksy jatkuu…

Ismo Alanko lauloi Hassisen Koneessa muinoin:

”Syöksylaskijoita kaikki tyynnisyöksylaskijoita kaikki tyynni
Kaikin voimin kurkottelet pohjaavimmattu hulluus toimiasi ohjaarautaisin kourin sinua ruhjooaina alaspäin”
Nyt ”Hoax ja valeuutis ex presidentti Trump” on saanut kokea mitä on tulossa. Oman puolueen kilpaileva ehdokas DeSantis rynnii läpi ohdakkeiden kun kurpitsanaama Trump alkaa takertumaan kiinni…meno ei ole läheskään yhtä railakasta kuin ennen muinoin, saiko kansa tarpeekseen tästä jo lähes sisällissodan partaalle Yhdysvaltoja ajaneesta korruptoituneesta show persoonasta. Vitsit on hyviä, mutta tämän kohdalla ne on vähissä.
Yhdysvalloissa käydään vaalitaistoa jo täyttä häkää. Niitä on mielenkiintoista seurata. Itse en toivo että Biden jatkaa, ikä. Sama koskee muitakin jotka alkaa olla ehtoon puolella. Katsotaan mitä sieltä lopulta on tarjolla. Kurpitsanaama is so over.

3 vastausta artikkeliin “Trumpin syöksy jatkuu…”

  1. Suomen Kuvalehti tietää kertoa:

    ”Trump kutsui marraskuussa valkoista ylivaltaa kannattavan Nick Fuentesin ja juutalaisvastaisia lausuntoja suoltavan rap-artistin Yen illalliselle Mar-a-Lagoon. Ye tunnetaan paremmin aiemmalla nimellään Kanye West. Päätös tyrmistytti monet johtavista republikaaneista.

    Joulukuussa Trump poseerasi yhteiskuvissa Qanon-liikkeen kolumnistin Liz Crokinin kanssa. Crokin on väittänyt, että Hillary Clinton ja muut johtavat demokraatit ovat pyörittäneet kansainvälistä ihmiskauppa- ja lapsiseksirinkiä washingtonilaisessa pizzeriassa.

    Republikaaneja tukeva konservatiivinen mediakin näyttää hylänneen Trumpin. Häntä aiem­min tukeneet Fox News, The Wall Street Journal ja New York Post ovat leimanneet hänet luuseriksi, jonka johdolla republikaanit ovat kärsineet tappion toisensa jälkeen.”

    Kun ”omat” alkaa huomaamaan ettei tästä kurpitsanaamasta ole muuta kuin haittaa niin kyllähän kaikki ymmärtää että tälle pitää näyttää ulko-ovea. Tehköön kampanjansa jonka häviää. Popcornit kehiin, makoisaa katsottavaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *