S-ryhmältä vakava varoitus

1,9 miljoonalle asiakkaalla  – Toimi pian.

S-mobiilin käytöstä turvallisempaa?

Kehitämme ja niin edelleen.

Minulla oli And. 8 ja silti uuvahti. Känny kauppias ilmoitti lagoonisesti,

että tämä on jo kolmas Huaw. hänen kohdalla.

  • Ei siinä mitään mutta onko kaikilla rahaa ostaa uusi puhelin. S-pankissa olikin sitten kovempi kuulustelu kuin poliisilla henkilöllisyydestä ym että saatiin mobiili toimimaan uudessa puhelimessa. Omatoimisesti en saanut toimimaan koska vuosien takaisia tunnuslukuja ei ollut.

2 vastausta artikkeliin “S-ryhmältä vakava varoitus”

  1. Viitannet tähän: https://www.talouselama.fi/uutiset/s-ryhmasta-tuli-vakava-varoitus-1-9-miljoonalle-asiakkaalle-toimi-pian/2485cc78-ccbf-4788-9bf0-54c6a266a587

    Teknisesti tämä on hyvin ymmärrettävää, tietoturvaa on vaikea taata vanhoissa.

    Periaatteellisesti tämä on ikävää mutta ei ole S-ryhmän käsissä. Jos esim. EU vaatisi puhelimiin pidempää ohjelmistotukea, se onnistuisi kyllä. Tässä kohtaa Apple vetää varauksin pidemmän korren. Kymmenen vuotta vanhalla laitteellakin vielä onnistuu ihan hyvin. Androidien kanssa on vaikeampi pala – toki ovat niiden hinnatkin ihan eri luokkaa.

    Keksisin tusinan teknistä tapaa millä tämän saisi fiksummaksi, mutta kaikki edellyttäisivät että joku niin määrää. EU ei ole järin osaava tietotekniikassa.

  2. Aika lyhyt on tuo tuki kun omanikin on viisi vuotta vanha eikä päivityksiä ole enää tullut pitkään aikaan. Kyseessä on vielä aikansa kallein lippulaivamalli. Kestävän kehityksen kannalta tässä olisi paljon tehtävää.

Kommentoi